MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Umuda açılan kapı projesi sürüyor

İLÇELER 28.06.2021 - 11:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Umuda açılan kapı projesi sürüyor

Nevşehir Valiliği ve Avanos Kaymakamlığı himayelerinde yürütülen “Umuda Açılan Kapı” projesi kapsamında Kaymakam Olgun Öner Kalaba Beldesinde hane ziyaretlerinde bulundu.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Valiliği ve Avanos Kaymakamlığı himayelerinde yürütülen “Umuda Açılan Kapı” projesi kapsamında Kaymakam Olgun Öner Kalaba Beldesinde hane ziyaretlerinde bulundu.    Hane ziyaretlerinde aile bireyleri ile yakından ilgilenerek istek ve taleplerini dinleyen Kaymakam aileler hakkında bilgi alarak bir süre aile bireyleri ile sohbet etti. Kaymakam vatandaşların taleplerinin imkânlar doğrultusunda karşılanması ve sorunların çözümü noktasında gerekli hassasiyetin gösterileceğini belirtti.    Ziyaretlerde Kaymakam Olgun Öner’e, Kalaba Belediye Başkanı Erdal Yorgancı ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü de eşlik etti. 
Nevşehir Valiliği ve Avanos Kaymakamlığı himayelerinde yürütülen “Umuda Açılan Kapı” projesi kapsamında Kaymakam Olgun Öner Kalaba Beldesinde hane ziyaretlerinde bulundu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Valiliği ve Avanos Kaymakamlığı himayelerinde yürütülen “Umuda Açılan Kapı” projesi kapsamında Kaymakam Olgun Öner Kalaba Beldesinde hane ziyaretlerinde bulundu. 

 

Hane ziyaretlerinde aile bireyleri ile yakından ilgilenerek istek ve taleplerini dinleyen Kaymakam aileler hakkında bilgi alarak bir süre aile bireyleri ile sohbet etti. Kaymakam vatandaşların taleplerinin imkânlar doğrultusunda karşılanması ve sorunların çözümü noktasında gerekli hassasiyetin gösterileceğini belirtti. 

 

Ziyaretlerde Kaymakam Olgun Öner’e, Kalaba Belediye Başkanı Erdal Yorgancı ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü de eşlik etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.