Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Üniversiteli ülkücülerden gövde gösterisi

SİYASET 04.11.2021 - 10:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Üniversiteli ülkücülerden gövde gösterisi

Nevşehir’in en büyük teşkilatlanmasına sahip Ülkü Ocakları, üniversite yerleşkesinde adeta gövde gösterisi yaptı.
  Nevşehir’in en büyük teşkilatlanmasına sahip Ülkü Ocakları, üniversite yerleşkesinde adeta gövde gösterisi yaptı. Kampüs meydanında bir araya gelen yüzlerce ülkücü, burada fotoğraf çektirerek konferans salonunda yapılan programa katıldı.   Üniversite Birim Başkanı Furkan Yeşilöz, programda yeni dönem için belirlediği konular hakkında bahsetti. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde kurulduğu günden bu yana ülkücü irade her daim dik ve ayakta olmuştur. Allah’ın izni ile bundan sonrada bu kutlu meşaleyi bizler omuzlayıp ileriye taşıyacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.   Yaklaşık 1 saat süren programın ardından ülkücü yemini eden kalabalık gurup olaysız bir şekilde dağıldı.   
Nevşehir’in en büyük teşkilatlanmasına sahip Ülkü Ocakları, üniversite yerleşkesinde adeta gövde gösterisi yaptı.

 

Nevşehir’in en büyük teşkilatlanmasına sahip Ülkü Ocakları, üniversite yerleşkesinde adeta gövde gösterisi yaptı. Kampüs meydanında bir araya gelen yüzlerce ülkücü, burada fotoğraf çektirerek konferans salonunda yapılan programa katıldı.

 

Üniversite Birim Başkanı Furkan Yeşilöz, programda yeni dönem için belirlediği konular hakkında bahsetti. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde kurulduğu günden bu yana ülkücü irade her daim dik ve ayakta olmuştur. Allah’ın izni ile bundan sonrada bu kutlu meşaleyi bizler omuzlayıp ileriye taşıyacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

 

Yaklaşık 1 saat süren programın ardından ülkücü yemini eden kalabalık gurup olaysız bir şekilde dağıldı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.