Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ünlübay, Dr. Güneş’e yapılan saldırıyı kınadı

NEVŞEHİR 03.12.2021 - 14:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ünlübay, Dr. Güneş’e yapılan saldırıyı kınadı

Nevşehir Devlet Hastanesi’nde görev yapmakta olan Cildiye Uzmanı Dr. Rıdvan Güneş muayene olmak isteyen hasta ve yakınları tarafından saldırıya uğradı.
    Nevşehir Devlet Hastanesi’nde Cildiye Uzmanı Dr. Rıdvan Güneş’e muayene olmak için hastaneye gelen hasta ve yakınları saldırdı. Doktora yapılan saldırıyı hastanede bulunan vatandaşlar ve hastan güvenliği engel olmaya çalışırken Doktor Güneş ise saldırıyı hafif yaralar ile atlattı.   Sağlık İl Müdürü Dr. Rahim Ünlübay ise Cildiye Uzmanı Dr. Rıdvan Güneş’e yapılan saldırıyı kınarken konuyla ilgili tüm yasal işlemlerin başlatıldığını açıkladı. Ünlübay, yaptığı açıklamada; “03.12.2021 tarihinde Nevşehir Devlet Hastanesinde görev yapan Cildiye Doktorumuza hasta bakarken, sıranın dolmasını bahane ederek hasta yakınları tarafından saldırıya uğramıştır.   Halkımıza her türlü şartta sağlık hizmeti sunmak için cansiperane görevlerini yapan doktorumuza yapılan bu saldırı asla kabul edilemez. Doktorumuza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Sağlık çalışanlarımıza yönelik her türlü saldırıyı kınıyoruz.   Saldırı hakkında gerekli tüm yasal işlemeler başlatılmıştır” dedi.
Nevşehir Devlet Hastanesi’nde görev yapmakta olan Cildiye Uzmanı Dr. Rıdvan Güneş muayene olmak isteyen hasta ve yakınları tarafından saldırıya uğradı.

 

 

Nevşehir Devlet Hastanesi’nde Cildiye Uzmanı Dr. Rıdvan Güneş’e muayene olmak için hastaneye gelen hasta ve yakınları saldırdı. Doktora yapılan saldırıyı hastanede bulunan vatandaşlar ve hastan güvenliği engel olmaya çalışırken Doktor Güneş ise saldırıyı hafif yaralar ile atlattı.

 

Sağlık İl Müdürü Dr. Rahim Ünlübay ise Cildiye Uzmanı Dr. Rıdvan Güneş’e yapılan saldırıyı kınarken konuyla ilgili tüm yasal işlemlerin başlatıldığını açıkladı.

Ünlübay, yaptığı açıklamada; “03.12.2021 tarihinde Nevşehir Devlet Hastanesinde görev yapan Cildiye Doktorumuza hasta bakarken, sıranın dolmasını bahane ederek hasta yakınları tarafından saldırıya uğramıştır.

 

Halkımıza her türlü şartta sağlık hizmeti sunmak için cansiperane görevlerini yapan doktorumuza yapılan bu saldırı asla kabul edilemez. Doktorumuza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Sağlık çalışanlarımıza yönelik her türlü saldırıyı kınıyoruz.

 

Saldırı hakkında gerekli tüm yasal işlemeler başlatılmıştır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.