Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ünlübay, ‘Hatırlatma doz aşılarınızı lütfen ihmal etmeyin’

SAĞLIK 07.02.2022 - 12:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ünlübay, ‘Hatırlatma doz aşılarınızı lütfen ihmal etmeyin’

Dünya ve Türkiye genelinde halen etkisini sürdüren, son günlerde vaka sayılarının artışı ile dikkat çeken korona virüs aşılamaları konusunda açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü. Dr. Rahim Ünlübay, vatandaşların hatırlatma doz aşılanmalarına özen göstermelerini de istedi.
    NEVŞEHİR(MHA) Dünya ve Türkiye genelinde halen etkisini sürdüren, son günlerde vaka sayılarının artışı ile dikkat çeken korona virüs aşılamaları konusunda açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü. Dr. Rahim Ünlübay, vatandaşların hatırlatma doz aşılanmalarına özen göstermelerini de istedi.     Gazeteci Ali Çamur'un hazırlayıp sunduğu radyo programına konuk olan Ünlübay, "Türkiye genelinde olduğu gibi ilimizde de vaka sayıları artmış durumda. Ancak bizim için sevindirici olan husus vaka artışlarının hastane ye yatış oranlarına yansımaması. Şu an hastane yatış oranları ve yoğun bakıma yatış oranları stabil bir durumda. Sayın Bakanımızın da sık sık ifade ettiği gibi burada önemli olan hatırlatma doz aşılarımızı mutlaka yaptıralım. Sosyal mesafe öve maske kullanımına özellikle kapalı ortamlarda dikkat etmeliyiz. En önemli husus ise aşı. Aşılarımızı düzenli olarak yaptırmalıyız. En azından bulaş olunsa bile hastaneye yatmadan ve yoğun bakıma girmeden bu virüsü daha az sıkıntıyla atlatabiliriz. Şu an ülke genelinde ve Nevşehir'de görülen vakaların büyük bir bölümü Omicron varyantı. Nevşehir'de aşılanma oranı 80'ler civarında. Bunun için halkımıza teşekkür ediyorum. Ancak bir kez daha ifade etmem gerekirse hatırlatma dozlarını ihmal etmeyelim" açıklamalarında bulundu.  
Dünya ve Türkiye genelinde halen etkisini sürdüren, son günlerde vaka sayılarının artışı ile dikkat çeken korona virüs aşılamaları konusunda açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü. Dr. Rahim Ünlübay, vatandaşların hatırlatma doz aşılanmalarına özen göstermelerini de istedi.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Dünya ve Türkiye genelinde halen etkisini sürdüren, son günlerde vaka sayılarının artışı ile dikkat çeken korona virüs aşılamaları konusunda açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü. Dr. Rahim Ünlübay, vatandaşların hatırlatma doz aşılanmalarına özen göstermelerini de istedi.  

 

Gazeteci Ali Çamur'un hazırlayıp sunduğu radyo programına konuk olan Ünlübay, "Türkiye genelinde olduğu gibi ilimizde de vaka sayıları artmış durumda. Ancak bizim için sevindirici olan husus vaka artışlarının hastane ye yatış oranlarına yansımaması. Şu an hastane yatış oranları ve yoğun bakıma yatış oranları stabil bir durumda. Sayın Bakanımızın da sık sık ifade ettiği gibi burada önemli olan hatırlatma doz aşılarımızı mutlaka yaptıralım. Sosyal mesafe öve maske kullanımına özellikle kapalı ortamlarda dikkat etmeliyiz. En önemli husus ise aşı. Aşılarımızı düzenli olarak yaptırmalıyız. En azından bulaş olunsa bile hastaneye yatmadan ve yoğun bakıma girmeden bu virüsü daha az sıkıntıyla atlatabiliriz. Şu an ülke genelinde ve Nevşehir'de görülen vakaların büyük bir bölümü Omicron varyantı. Nevşehir'de aşılanma oranı 80'ler civarında. Bunun için halkımıza teşekkür ediyorum. Ancak bir kez daha ifade etmem gerekirse hatırlatma dozlarını ihmal etmeyelim" açıklamalarında bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.