MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Urgenç; 'Nevşehir'in en köklü eğitim kurumunu yeniden inşaa ettiler'

NEVŞEHİR 06.10.2021 - 09:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Urgenç; 'Nevşehir'in en köklü eğitim kurumunu yeniden inşaa ettiler'

Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç Nevşehir’in en eski ve köklü kurumlarından biri olan Yunus Emre İlkokulunu ziyaretinde büyük bir özveri göstererek adeta Okulu yeniden inşa ederek yeni bir bina durumuna getiren başta Okul Müdürü Fatih Arıkan, Öğretmenler ve desteklerini esirgemeyen yönetici ve hayırseverlere teşekkür etti
    Başkan Urgenç; Yunus Emre İlkokulunu ziyaretinde okulda yeni yapılan tadilatları gezerek burada öğretmenlerle sohbet etti. Okulda yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Kurumu sürekli ziyaret eden Başkan Urgenç yapılan tadilat ve yenilemelerden sonra kurum yeni bir okul görüntüsüne kavuşmuştur. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Dedi.   Başkan Urgenç okul ziyaretinde gördüğü yeni çalışmaları şu şekilde belirtti; Okulun Mantolaması ve dış boyası yapılmış, Kalorifer petekleri ve su tesisatı yenilenmiş, Okulun tamamı fayans yapılmış, tuvaletlerin tamamı yeniden yapılmış, Öğretmenler odası yeniden dizayn edilerek yapılmış, Okul koridorlarına su içme çeşmeleri yapılmış, bina içine krom korkuluklar yapılmış, okul pencereleri yeni nesil ve sinerji camlarla değiştirilmiş, Paratoner yapılmış, bahçe ve sınıf kapıları yenilenmiş, 12 metre bahçe istinat duvarı yapılmış, okul bahçesi fidan, çim ve çiçekle güzelleştirilmiş, Kütüphane yapılmış, okul bahçesine çeşme inşaatı yapılmış, Atatürk büstü ve kaidesi yeniden yapılmış, merdivenler mermerle kaplanmış, çatı ve oluklar yenilenmiş, okula yeni bilgisayarlar, yazıcılar ve tv alınmış, görsel sanatlar sınıfı yapılmış, okul iki adet beyaz bayrak ve okulum temiz belgesi almıştır. Tüm bunlar 1.5 yılda yapılmıştır. Tüm bu çalışmaları destekleyerek okulun yeniden inşa edilmesini sağlayan İl Milli Eğitim Müdürümüze, İl özel idaresine ve hayırseverlere teşekkür ederiz. İfadelerini kullandı.
Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç Nevşehir’in en eski ve köklü kurumlarından biri olan Yunus Emre İlkokulunu ziyaretinde büyük bir özveri göstererek adeta Okulu yeniden inşa ederek yeni bir bina durumuna getiren başta Okul Müdürü Fatih Arıkan, Öğretmenler ve desteklerini esirgemeyen yönetici ve hayırseverlere teşekkür etti

 

 

Başkan Urgenç; Yunus Emre İlkokulunu ziyaretinde okulda yeni yapılan tadilatları gezerek burada öğretmenlerle sohbet etti. Okulda yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Kurumu sürekli ziyaret eden Başkan Urgenç yapılan tadilat ve yenilemelerden sonra kurum yeni bir okul görüntüsüne kavuşmuştur. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Dedi.

 

Başkan Urgenç okul ziyaretinde gördüğü yeni çalışmaları şu şekilde belirtti; Okulun Mantolaması ve dış boyası yapılmış, Kalorifer petekleri ve su tesisatı yenilenmiş, Okulun tamamı fayans yapılmış, tuvaletlerin tamamı yeniden yapılmış, Öğretmenler odası yeniden dizayn edilerek yapılmış, Okul koridorlarına su içme çeşmeleri yapılmış, bina içine krom korkuluklar yapılmış, okul pencereleri yeni nesil ve sinerji camlarla değiştirilmiş, Paratoner yapılmış, bahçe ve sınıf kapıları yenilenmiş, 12 metre bahçe istinat duvarı yapılmış, okul bahçesi fidan, çim ve çiçekle güzelleştirilmiş, Kütüphane yapılmış, okul bahçesine çeşme inşaatı yapılmış, Atatürk büstü ve kaidesi yeniden yapılmış, merdivenler mermerle kaplanmış, çatı ve oluklar yenilenmiş, okula yeni bilgisayarlar, yazıcılar ve tv alınmış, görsel sanatlar sınıfı yapılmış, okul iki adet beyaz bayrak ve okulum temiz belgesi almıştır. Tüm bunlar 1.5 yılda yapılmıştır. Tüm bu çalışmaları destekleyerek okulun yeniden inşa edilmesini sağlayan İl Milli Eğitim Müdürümüze, İl özel idaresine ve hayırseverlere teşekkür ederiz. İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.