Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Belediyesi'nde bayramlaşma programı yapıldı

İLÇELER 02.05.2022 - 17:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ürgüp Belediyesi'nde bayramlaşma programı yapıldı

Vatandaşlarla bayramlaşma programı belediyenin terasında saat 14:00’de başladı.
    Ürgüp Belediyesi’nde yapılan bayramlaşma programına çocuklar ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.   Vatandaşlarla bayramlaşma programı belediyenin terasında saat 14:00’de başladı.   Belediye Başkanı Aktürk “Büyük bir manevi huzurla idrak ettiğimiz, rahmet ve mağfiret ayı, 11 ayın sultanı mübarek Ramazan’ı bütün coşkusuyla yaşamanın ve bir bayrama daha kavuşmanın, pandeminin kısıtlamaları olmadan kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlaşmak için belediyemizde bizleri ziyaret eden; Değerli protokol mensuplarımıza, Meclis Üyelerimize, çalışma  arkadaşlarıma, kıymetli hemşehrilerime teşekkür ediyor, aileleriyle birlikte nice huzurlu bayramlara kavuşmalarını diliyorum.” Dedi.   Başkan Aktürk, bayramlaşmak için Belediyeye gelen çocuklara da çeşitli hediyeler verdi.
Vatandaşlarla bayramlaşma programı belediyenin terasında saat 14:00’de başladı.

 

 

Ürgüp Belediyesi’nde yapılan bayramlaşma programına çocuklar ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

 

Vatandaşlarla bayramlaşma programı belediyenin terasında saat 14:00’de başladı.

 

Belediye Başkanı Aktürk “Büyük bir manevi huzurla idrak ettiğimiz, rahmet ve mağfiret ayı, 11 ayın sultanı mübarek Ramazan’ı bütün coşkusuyla yaşamanın ve bir bayrama daha kavuşmanın, pandeminin kısıtlamaları olmadan kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlaşmak için belediyemizde bizleri ziyaret eden; Değerli protokol mensuplarımıza, Meclis Üyelerimize, çalışma  arkadaşlarıma, kıymetli hemşehrilerime teşekkür ediyor, aileleriyle birlikte nice huzurlu bayramlara kavuşmalarını diliyorum.” Dedi.

 

Başkan Aktürk, bayramlaşmak için Belediyeye gelen çocuklara da çeşitli hediyeler verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.