MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Belediyesi Ramazan Etkinliklerinde bu hafta

İLÇELER 14.04.2022 - 15:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ürgüp Belediyesi Ramazan Etkinliklerinde bu hafta

Ürgüp Belediyesi her gün kurulan ramazan sofrasının yanı sıra Cuma ve Cumartesi günleri de etkinliklerde Türkiye’nin önde gelen isimlerini vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor.
    Ürgüp Belediyesi ramazan etkinliklerinde bu hafta 15 Nisan Cuma günü Eşref Ziya Terzi sevilen ezgileriyle teravih namazından sonra saat 22:00’de Ürgüp Belediyesi ramazan sahnesinde seyirci ile buluşacak. 16 Nisan Cumartesi günü de saat 22:00’de Halil Necipoğlu ilahi ve ezgileriyle Ürgüp Belediyesi Turgut Özal Kültür Merkezinde sahne alacak.   Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, “Bu hafta Cuma günü ramazan soframızda Tasavvuf Musikisi'nin önde gelen isimlerinden Eşref Ziya Terzi teravih namazından sonra muhteşem ezgileriyle dinleyenleri mest edecek. Cumartesi günü de teravih namazından sonra tasavvuf müziğinin eşsiz sesi ve muhteşem yorumuyla Halil Necipoğlu Ürgüp’te unutulmaz anlar yaşatacak. Tüm vatandaşlarımızı bu güzel ramazan akşamlarında sanatçılarımızla bir arada olmaya bekliyorum” dedi.   Ürgüp Belediyesi Ramazan Sofrasında ezgi günleri farklı sanatçılarla önümüzdeki haftalarda da devam edecek.  
Ürgüp Belediyesi her gün kurulan ramazan sofrasının yanı sıra Cuma ve Cumartesi günleri de etkinliklerde Türkiye’nin önde gelen isimlerini vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor.

 

 

Ürgüp Belediyesi ramazan etkinliklerinde bu hafta 15 Nisan Cuma günü Eşref Ziya Terzi sevilen ezgileriyle teravih namazından sonra saat 22:00’de Ürgüp Belediyesi ramazan sahnesinde seyirci ile buluşacak.



16 Nisan Cumartesi günü de saat 22:00’de Halil Necipoğlu ilahi ve ezgileriyle Ürgüp Belediyesi Turgut Özal Kültür Merkezinde sahne alacak.

 


Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, “Bu hafta Cuma günü ramazan soframızda Tasavvuf Musikisi'nin önde gelen isimlerinden Eşref Ziya Terzi teravih namazından sonra muhteşem ezgileriyle dinleyenleri mest edecek. Cumartesi günü de teravih namazından sonra tasavvuf müziğinin eşsiz sesi ve muhteşem yorumuyla Halil Necipoğlu Ürgüp’te unutulmaz anlar yaşatacak. Tüm vatandaşlarımızı bu güzel ramazan akşamlarında sanatçılarımızla bir arada olmaya bekliyorum” dedi.

 
Ürgüp Belediyesi Ramazan Sofrasında ezgi günleri farklı sanatçılarla önümüzdeki haftalarda da devam edecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.