Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp'te Bayram öncesi köşe bucak temizlik

İLÇELER 19.07.2021 - 14:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ürgüp'te Bayram öncesi köşe bucak temizlik

Ürgüp Belediyesi Ekipleri bayram tatili sebebiyle yoğun olacak Ürgüp'te köşe bucak temizlik çalışması başlattı.
  Ürgüp Belediyesi Ekipleri bayram tatili sebebiyle yoğun olacak Ürgüp'te köşe bucak temizlik çalışması başlattı.   Bayram tatili sebebiyle yoğunluğun hissedilir derecede arttığı Ürgüp'te cadde ve sokaklarda temizlik çalışmaları sürüyor.   Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, "Bayramda da tüm ekiplerimiz her zaman olduğu gibi halkımızın hizmetindedir." dedi.   Yoğunluğun azaldığı gece saatlerinde devam eden kapsamlı temizlik ve yıkama çalışmaları kent genelinde yapılmaya devam ediyor.   Ürgüp'te özellikle bayram tatillerinde nüfus yoğunluğunun artışına bağlı olarak ilçe genelinde tarihi ve turistik yerlerin yanı sıra cadde ve sokakların temizlenmesi ve bakım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.   Belediye ekipleri ayrıca vatandaşların bayram öncesi ve bayram süresince yoğun olarak ziyaret ettiği mezarlıklarda da, ot biçme, sulama, temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.
Ürgüp Belediyesi Ekipleri bayram tatili sebebiyle yoğun olacak Ürgüp'te köşe bucak temizlik çalışması başlattı.

 

Ürgüp Belediyesi Ekipleri bayram tatili sebebiyle yoğun olacak Ürgüp'te köşe bucak temizlik çalışması başlattı.

 

Bayram tatili sebebiyle yoğunluğun hissedilir derecede arttığı Ürgüp'te cadde ve sokaklarda temizlik çalışmaları sürüyor.

 

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, "Bayramda da tüm ekiplerimiz her zaman olduğu gibi halkımızın hizmetindedir." dedi.

 

Yoğunluğun azaldığı gece saatlerinde devam eden kapsamlı temizlik ve yıkama çalışmaları kent genelinde yapılmaya devam ediyor.

 

Ürgüp'te özellikle bayram tatillerinde nüfus yoğunluğunun artışına bağlı olarak ilçe genelinde tarihi ve turistik yerlerin yanı sıra cadde ve sokakların temizlenmesi ve bakım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

Belediye ekipleri ayrıca vatandaşların bayram öncesi ve bayram süresince yoğun olarak ziyaret ettiği mezarlıklarda da, ot biçme, sulama, temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.