Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp'te hırsızlara polisten kaçamadı

ASAYİŞ 03.05.2022 - 00:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ürgüp'te hırsızlara polisten kaçamadı

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde hırsızlık şüphelisi 2 kişi yakalanarak gözaltına alındı.
  Olay dün gece saat 02.00 sıralarında ilçe merkezinde meydana geldi. Devriye ekipleri durumundan şüphelendikleri 38 Plakalı bir aracı takibe aldı.  Ürgüp Suç Araştırma Büro Amirliğine bağlı polis ekipleri aracı bir süre takip ettikten sonra aracın Temenni Mahallesinde bulunan Çimenli Kamping isimli iş yerinden hırsızlık yaptıklarını tespit etti. Bunun üzerine hırsızlara suç üstü yapan polis ekipleri araçta bulunan A.A ve E.D isimli iki şüpheliyi gözaltına aldı.    Arabada yapılan arama çalışmasında iş yerinden çalmış oldukları elektrik kabloları ve bunlar ilişkin malzeme ele geçirilirken, şüphelilerin yapılan üst aramalarında ise uyuşturucu madde ele geçirildi.   Gözaltına alınan şahıslar emniyetteki ifadelerinin ardından Savcı karşısına çıkarıldı. Burada ifade verdikten sonra tutuklanma talebi ile sevk edildikleri mahkemece 2 şahısta tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde hırsızlık şüphelisi 2 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

 

Olay dün gece saat 02.00 sıralarında ilçe merkezinde meydana geldi. Devriye ekipleri durumundan şüphelendikleri 38 Plakalı bir aracı takibe aldı.  Ürgüp Suç Araştırma Büro Amirliğine bağlı polis ekipleri aracı bir süre takip ettikten sonra aracın Temenni Mahallesinde bulunan Çimenli Kamping isimli iş yerinden hırsızlık yaptıklarını tespit etti. Bunun üzerine hırsızlara suç üstü yapan polis ekipleri araçta bulunan A.A ve E.D isimli iki şüpheliyi gözaltına aldı. 

 

Arabada yapılan arama çalışmasında iş yerinden çalmış oldukları elektrik kabloları ve bunlar ilişkin malzeme ele geçirilirken, şüphelilerin yapılan üst aramalarında ise uyuşturucu madde ele geçirildi.

 

Gözaltına alınan şahıslar emniyetteki ifadelerinin ardından Savcı karşısına çıkarıldı. Burada ifade verdikten sonra tutuklanma talebi ile sevk edildikleri mahkemece 2 şahısta tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.