Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp’te Kitap Takası ve Hediye Şenliği düzenlendi

İLÇELER 20.05.2022 - 11:15, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ürgüp’te Kitap Takası ve Hediye Şenliği düzenlendi

Ürgüp Kaymakamlığı tarafından yürütülen "Hayatın Anlamı Kitap" projesi kapsamında 3.sü düzenlenen kitap takası ve hediye şenliği yapıldı.
    NEVŞEHİR(MHA) Ürgüp Kaymakamlığı tarafından yürütülen "Hayatın Anlamı Kitap" projesi kapsamında 3.sü düzenlenen kitap takası ve hediye şenliği yapıldı.    Ürgüp Cumhuriyet Meydanında yapılan etkinliğe Kaymakam Mehmet Maraşlı, proje koordinatörü Arzu Güleryüz Maraşlı, Kaymakam adayı Hakan Contarlı, İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat, kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, Aksaray, Kırıkkale, Eskişehir, Sivas Kırşehir ilinden gelen eTwining paydaşlarımız katıldılar.    Şenlik ilk olarak hükümet konağı önünde düzenlenen bando eşliğinde kortej yürüyüşü ile başladı, protokol ve öğrencilerin katıldığı yürüyüş, etkinlik alanı olan cumhuriyet meydanı şenlik alanında sona erdi.    Yürüyüşte eşekli kütüphanecinin kullanmış olduğu sandıkları taşıyan eşek ise vatandaşların ilgi odağı oldu.    Kaymakam Mehmet Maraşlı, Hayatın Anlamı Kitap projesinin ilçe ve öğrencilere kattığı kazanımlardan, geleceğin nesillerinin ülkemize ve insanlığa faydalı birer birey olarak yetiştiğinden bahsetti. Etkinlikte emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.    Şenlik daha sonra dünyaca ünlü yazarların kaleme aldıkları roman ve hikâyelerde konu alan kişilerin canlandırılması ve ardından proje kapsamında her gün okullarda düzenlenen 10 dakikalık kitap okuma etkinliği ile son buldu.       
Ürgüp Kaymakamlığı tarafından yürütülen "Hayatın Anlamı Kitap" projesi kapsamında 3.sü düzenlenen kitap takası ve hediye şenliği yapıldı.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Ürgüp Kaymakamlığı tarafından yürütülen "Hayatın Anlamı Kitap" projesi kapsamında 3.sü düzenlenen kitap takası ve hediye şenliği yapıldı. 

 

Ürgüp Cumhuriyet Meydanında yapılan etkinliğe Kaymakam Mehmet Maraşlı, proje koordinatörü Arzu Güleryüz Maraşlı, Kaymakam adayı Hakan Contarlı, İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat, kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, Aksaray, Kırıkkale, Eskişehir, Sivas Kırşehir ilinden gelen eTwining paydaşlarımız katıldılar. 

 

Şenlik ilk olarak hükümet konağı önünde düzenlenen bando eşliğinde kortej yürüyüşü ile başladı, protokol ve öğrencilerin katıldığı yürüyüş, etkinlik alanı olan cumhuriyet meydanı şenlik alanında sona erdi. 

 

Yürüyüşte eşekli kütüphanecinin kullanmış olduğu sandıkları taşıyan eşek ise vatandaşların ilgi odağı oldu. 

 

Kaymakam Mehmet Maraşlı, Hayatın Anlamı Kitap projesinin ilçe ve öğrencilere kattığı kazanımlardan, geleceğin nesillerinin ülkemize ve insanlığa faydalı birer birey olarak yetiştiğinden bahsetti. Etkinlikte emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti. 

 

Şenlik daha sonra dünyaca ünlü yazarların kaleme aldıkları roman ve hikâyelerde konu alan kişilerin canlandırılması ve ardından proje kapsamında her gün okullarda düzenlenen 10 dakikalık kitap okuma etkinliği ile son buldu. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.