Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp’te oto hırsızı 1 şahıs tutuklandı

ASAYİŞ 20.06.2022 - 22:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ürgüp’te oto hırsızı 1 şahıs tutuklandı

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde oto hırsızlığı şüpheli 2 şahıs polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.
  Edinilen bilgilere göre 15 Temmuz Mahallesinde park halinde bulunan bir otomobilin çalındığı ihbarını alan Ürgüp Polisi harekete geçti, olayla ilgisi olduğu değerlendirilen kiralık bir aracı takibe alan Ürgüp Polisi hırsızların Kayseri iline gittiklerini belirledi.  Kayseri polisi ile bilgi paylaşımında bulunarak hırsızların yakalanmasına yönelik operasyon başlatan polis ekipleri otomobili çalan C.Ş ve M.A ‘yı Tacettinveli Mahallesi Lalezade Caddesi üzerinde olduğunu tespit ederek burada gözaltına aldı. Şüphelilerin yapılan sorgulamasının ardından çaldıkları aracın ise Anbar Mahallesi Erdemli Sokak üzerinde olduğu öğrenilerek hırsızlar ve çalınan otomobil Ürgüp’e getirildi. Çalınan otomobil araç sahibine teslim edilirken, iki hırsızda oto hırsızlığı suçudan adliyeye sevk edildi. Burada savcı karşısına çıkarılan hırsızlar oto hırsızlığı suçundan tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan M.A Adli Kontrol Şartı ile serbest bırakılırken, C.Ş  oto hırsızlığı suçundan tutuklanarak ceza evine gönderildi.
Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde oto hırsızlığı şüpheli 2 şahıs polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

 

Edinilen bilgilere göre 15 Temmuz Mahallesinde park halinde bulunan bir otomobilin çalındığı ihbarını alan Ürgüp Polisi harekete geçti, olayla ilgisi olduğu değerlendirilen kiralık bir aracı takibe alan Ürgüp Polisi hırsızların Kayseri iline gittiklerini belirledi.  Kayseri polisi ile bilgi paylaşımında bulunarak hırsızların yakalanmasına yönelik operasyon başlatan polis ekipleri otomobili çalan C.Ş ve M.A ‘yı Tacettinveli Mahallesi Lalezade Caddesi üzerinde olduğunu tespit ederek burada gözaltına aldı. Şüphelilerin yapılan sorgulamasının ardından çaldıkları aracın ise Anbar Mahallesi Erdemli Sokak üzerinde olduğu öğrenilerek hırsızlar ve çalınan otomobil Ürgüp’e getirildi.
Çalınan otomobil araç sahibine teslim edilirken, iki hırsızda oto hırsızlığı suçudan adliyeye sevk edildi. Burada savcı karşısına çıkarılan hırsızlar oto hırsızlığı suçundan tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkarılan M.A Adli Kontrol Şartı ile serbest bırakılırken, C.Ş  oto hırsızlığı suçundan tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.