Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Ziraat Odası Başkanlığından tebrik mesajı

GÜNCEL 08.04.2022 - 14:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ürgüp Ziraat Odası Başkanlığından tebrik mesajı

Nevşehirli Av.Ebubekir Gizligider, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazetede yayımlanan kararnameyle Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcılığına atandı.
    Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre daha önce Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü yapan 24 ve 26. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekilli Av. Ebubekir Gizligider, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugün Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcılığına atandı. Tarım ve Orman Bakanlığındaki tüm bakan yardımcıları görevden alındı. Görevden alınan bakan yardımcılarının yerine Nihat Pakdil, İbrahim Yumaklı, Veysel Tiryaki ve Ebubekir Gizligider atandı.   Ürgüp Ziraat Odası, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığına atanan Nevşehirli hemşerimiz Av.Ebubekir Gizligider‘i tebrik ediyor, şehrimizin, ülkemizin tarım alanında daha da gelişmesini çiftçilerimizin daha da fazla gelir elde etmelerini sağlayacak çalışmalara imzalar atılmasını ümit ederek, yeni görevinde başarılar diliyoruz” dedi.  
Nevşehirli Av.Ebubekir Gizligider, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazetede yayımlanan kararnameyle Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcılığına atandı.

 

 

Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre daha önce Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü yapan 24 ve 26. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekilli Av. Ebubekir Gizligider, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugün Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcılığına atandı. Tarım ve Orman Bakanlığındaki tüm bakan yardımcıları görevden alındı. Görevden alınan bakan yardımcılarının yerine Nihat Pakdil, İbrahim Yumaklı, Veysel Tiryaki ve Ebubekir Gizligider atandı.

 

Ürgüp Ziraat Odası, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığına atanan Nevşehirli hemşerimiz Av.Ebubekir Gizligider‘i tebrik ediyor, şehrimizin, ülkemizin tarım alanında daha da gelişmesini çiftçilerimizin daha da fazla gelir elde etmelerini sağlayacak çalışmalara imzalar atılmasını ümit ederek, yeni görevinde başarılar diliyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.