MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Ziraat Odası, ÇKS kayıtları son günü 30 Haziran

İLÇELER 07.06.2021 - 15:15, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ürgüp Ziraat Odası, ÇKS kayıtları son günü 30 Haziran

Ürgüp Ziraat Odası Başkanı Mustafa Korkmaz, 2021 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları 30 Haziran 2021 tarihi mesai bitiminde sona erecektir.
2021 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) Kayıtları İçin Son Gün; 30 Haziran 2021   2021 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları ÇKS Yönetmeliği ve Genelgesinde belirtildiği üzere 01 Eylül 2020 tarihinde başlamış ve 30 Haziran 2021 tarihi mesai bitiminde sona erecektir.   Ürgüp Ziraat Odası Başkanı Mustafa Korkmaz yaptığı açıklamada; “Üreticilerimizin, Bakanlığımızca uygulamada olan Mazot ve Gübre Desteği, Sertifikalı Tohum Kullanımı Desteği, Sertifikalı Tohum Üretimi Desteği, Sertifikalı Fidan/Fide Kullanımı Desteği, İyi Tarım Uygulamaları Desteği, Organik Tarım Desteği, Türkiye Tarım Havzaları Üretim ve Destekleme Modeline Göre Yağlı Tohumlu Bitkiler ve Hububat- Baklagil Fark Ödemesi Desteği, Küçük Aile İşletmesi desteği, Yem Bitkileri Desteği, Katı Organik –Organomineral Gübre Desteği, Biyolojik ve Biyoteknik Mücadele Desteğinden faydalanabilmeleri için ÇKS'ye kayıtlı olma zorunluluğu bulunmaktadır.   2021 yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) kayıt ve güncellemesi için başvuruda bulunmayan üreticilerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamamaları ve bahsedilen desteklemelere müracaat edebilmeleri için 30 Haziran 2021 tarihi mesai bitimine kadar odamızdan alacakları Çiftçi Belgesi ile bağlı bulundukları İl İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerimize kayıtlara esas evraklar ile müracaatta bulunmaları önem arz etmektedir.   30 Haziran 2021 tarihine kadar başvuruda bulunmayan üreticilerimiz Bakanlığımızca uygulamada olan ve Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) üzerinden yürütülen desteklemelerden faydalanamayacaktır. Üretime katkı sağlayan bütün üreticilerimize teşekkür ediyor, ürünlerinin bol ve bereketli olmasını diliyorum" dedi
Ürgüp Ziraat Odası Başkanı Mustafa Korkmaz, 2021 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları 30 Haziran 2021 tarihi mesai bitiminde sona erecektir.

2021 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) Kayıtları İçin Son Gün; 30 Haziran 2021

 

2021 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları ÇKS Yönetmeliği ve Genelgesinde belirtildiği üzere 01 Eylül 2020 tarihinde başlamış ve 30 Haziran 2021 tarihi mesai bitiminde sona erecektir.

 

Ürgüp Ziraat Odası Başkanı Mustafa Korkmaz yaptığı açıklamada; “Üreticilerimizin, Bakanlığımızca uygulamada olan Mazot ve Gübre Desteği, Sertifikalı Tohum Kullanımı Desteği, Sertifikalı Tohum Üretimi Desteği, Sertifikalı Fidan/Fide Kullanımı Desteği, İyi Tarım Uygulamaları Desteği, Organik Tarım Desteği, Türkiye Tarım Havzaları Üretim ve Destekleme Modeline Göre Yağlı Tohumlu Bitkiler ve Hububat- Baklagil Fark Ödemesi Desteği, Küçük Aile İşletmesi desteği, Yem Bitkileri Desteği, Katı Organik –Organomineral Gübre Desteği, Biyolojik ve Biyoteknik Mücadele Desteğinden faydalanabilmeleri için ÇKS'ye kayıtlı olma zorunluluğu bulunmaktadır.

 

2021 yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) kayıt ve güncellemesi için başvuruda bulunmayan üreticilerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamamaları ve bahsedilen desteklemelere müracaat edebilmeleri için 30 Haziran 2021 tarihi mesai bitimine kadar odamızdan alacakları Çiftçi Belgesi ile bağlı bulundukları İl İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerimize kayıtlara esas evraklar ile müracaatta bulunmaları önem arz etmektedir.

 

30 Haziran 2021 tarihine kadar başvuruda bulunmayan üreticilerimiz Bakanlığımızca uygulamada olan ve Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) üzerinden yürütülen desteklemelerden faydalanamayacaktır. Üretime katkı sağlayan bütün üreticilerimize teşekkür ediyor, ürünlerinin bol ve bereketli olmasını diliyorum" dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.