Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Ziraat Odası, Küçük Aile İşletmesi ödemeleri hesaplara aktarıldı

İLÇELER 07.06.2021 - 16:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ürgüp Ziraat Odası, Küçük Aile İşletmesi ödemeleri hesaplara aktarıldı

Ürgüp Ziraat Odası Başkanlığı Küçük aile işletmesi ödenekleri hakkında bilgilendirmede bulundu.
Ürgüp Ziraat Odası Başkanlığı Küçük aile işletmesi desteği hakkında bilgilendirmede bulundu.   Yapılan açıklama şu şekilde;   "Küçük aile işletmesi desteği kapsamında ÇKS'ye kayıtlı ve tarımsal faaliyet yapılan alan toplamı beş (5) dekar veya altında olan, açıkta ve/veya örtü altı ünitelerinde meyve, sebze, süs bitkisi ile tıbbi ve aromatik bitki yetiştiriciliği yapan gerçek kişi çiftçilerimizin, 2020 üretim yılında dekar başı 100 TL tutarındaki Küçük Aile İşletmesi Desteği 4 Haziran 2021 Cuma Günü Ziraat Bankasındaki hesaplarına aktarıldı. Bereketli ve hayırlı olsun" denildi.
Ürgüp Ziraat Odası Başkanlığı Küçük aile işletmesi ödenekleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

Ürgüp Ziraat Odası Başkanlığı Küçük aile işletmesi desteği hakkında bilgilendirmede bulundu.

 

Yapılan açıklama şu şekilde;

 

"Küçük aile işletmesi desteği kapsamında ÇKS'ye kayıtlı ve tarımsal faaliyet yapılan alan toplamı beş (5) dekar veya altında olan, açıkta ve/veya örtü altı ünitelerinde meyve, sebze, süs bitkisi ile tıbbi ve aromatik bitki yetiştiriciliği yapan gerçek kişi çiftçilerimizin, 2020 üretim yılında dekar başı 100 TL tutarındaki Küçük Aile İşletmesi Desteği 4 Haziran 2021 Cuma Günü Ziraat Bankasındaki hesaplarına aktarıldı. Bereketli ve hayırlı olsun" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.