MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüpspor play-off ilk maçını kazandı

SPOR 12.03.2021 - 20:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ürgüpspor play-off ilk maçını kazandı

TVF 2.Lig B Grubunda ligi lider bitiren Ürgüpspor voleybol takımı play-off ilk karşılaşmasında Develispor'u 3-0 mağlup etti.
  Ligi şampiyon olarak bitiren Ürgüpspor bugün saat 16:30 ’da 1. Lige yükselme maçlarında Kayseri Develispor ile Ankara’da oynadığı maçı güzel bir oyun sergileyerek 3-0 'lık bir skor ile kazandı.   Temsilcimiz Ürgüp Spor'un maçını tribünlerde AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Oğuz Kahraman, Nevşehir Gençlik Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir,  yalnız bırakmayarak maçı canlı olarak izlediler. İkili maç boyunca takımımıza tezahüratta bulunarak destek oldular. Maç bitimi de sahaya inen ikili sporcularımızı ve teknik heyeti kutlayarak tebrik etti.   Maçlar Türkiye Voleybol Federasyonuna ait resmî hesap YouTube kanalında canlı olarak yayınlandı. Temsilcimiz yarın aynı sahada Viranşehir Eğitim Gücü spor ile Saat 18:30 da karşı karşıya gelecek maç yine aynı şekilde Türkiye Voleybol Federasyonu resmi YouTube kanalında canlı olarak yayınlanacak.
TVF 2.Lig B Grubunda ligi lider bitiren Ürgüpspor voleybol takımı play-off ilk karşılaşmasında Develispor'u 3-0 mağlup etti.

 

Ligi şampiyon olarak bitiren Ürgüpspor bugün saat 16:30 ’da 1. Lige yükselme maçlarında Kayseri Develispor ile Ankara’da oynadığı maçı güzel bir oyun sergileyerek 3-0 'lık bir skor ile kazandı.

 

Temsilcimiz Ürgüp Spor'un maçını tribünlerde AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Oğuz Kahraman, Nevşehir Gençlik Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir,  yalnız bırakmayarak maçı canlı olarak izlediler. İkili maç boyunca takımımıza tezahüratta bulunarak destek oldular. Maç bitimi de sahaya inen ikili sporcularımızı ve teknik heyeti kutlayarak tebrik etti.

 

Maçlar Türkiye Voleybol Federasyonuna ait resmî hesap YouTube kanalında canlı olarak yayınlandı. Temsilcimiz yarın aynı sahada Viranşehir Eğitim Gücü spor ile Saat 18:30 da karşı karşıya gelecek maç yine aynı şekilde Türkiye Voleybol Federasyonu resmi YouTube kanalında canlı olarak yayınlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.