Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Becel, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni ziyaret etti

GÜNCEL 14.09.2021 - 14:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Vali Becel, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni ziyaret etti

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni ziyaret ederek Başhekim İlkay Akün’nden bilgiler aldı.
  Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, 1 Haziran 2021 tarihi ile yeni hizmet binasında hizmet vermeye başlayan Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni ziyaret ederek Başhekim İlkay akün’ten yürütülen çalışmalar hakkında bilgler aldı. Vali Becel, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi İlkay Akün ile birlikte daha sonra ise hizmet veren poliklinkleri ziyaret ederek vatandaşlar ile bir süre sohbet etti.   Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’in Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ziyareitne Sağlık İl Müdürü Rahim Ünlübay’da eşlik etti.  
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni ziyaret ederek Başhekim İlkay Akün’nden bilgiler aldı.

 

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, 1 Haziran 2021 tarihi ile yeni hizmet binasında hizmet vermeye başlayan Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni ziyaret ederek Başhekim İlkay akün’ten yürütülen çalışmalar hakkında bilgler aldı. Vali Becel, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi İlkay Akün ile birlikte daha sonra ise hizmet veren poliklinkleri ziyaret ederek vatandaşlar ile bir süre sohbet etti.

 

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’in Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ziyareitne Sağlık İl Müdürü Rahim Ünlübay’da eşlik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.