MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Becel, biçerdövere binerek hasat yaptı

GÜNCEL 05.08.2021 - 17:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Vali Becel, biçerdövere binerek hasat yaptı

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Derinkuyu ilçesinde katılmış olduğu tarla gününde biçerdövere binerek hasat yaptı.
  Nevşehir’in Derinkuyu ilçesinde tarla günü düzenlendi. Düzenlenen tarla gününe Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran’ın yanı sıra çiftçiler katıldı. Burada konuşan Vali Becel, “Bölgede alternatif ürünlerin geliştirilmesi noktasında rehber olma durumundayız ve onlara yol göstermek durumundayız. Bu nedenle işbirliğine ihtiyaç olan her alanda çiftçilerimizle birlikte olduğumuzu belirtmek istiyorum. Ürünümüz hasadımız bereketli olsun. Bütün çiftçilerimizin verdikleri emeği karşılığını almalarını diliyorum” dedi.   Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel konuşmasının ardından biçerdövere binerek hasat yapması renkli görüntülere sahne oldu.  
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Derinkuyu ilçesinde katılmış olduğu tarla gününde biçerdövere binerek hasat yaptı.

 

Nevşehir’in Derinkuyu ilçesinde tarla günü düzenlendi. Düzenlenen tarla gününe Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran’ın yanı sıra çiftçiler katıldı. Burada konuşan Vali Becel, “Bölgede alternatif ürünlerin geliştirilmesi noktasında rehber olma durumundayız ve onlara yol göstermek durumundayız. Bu nedenle işbirliğine ihtiyaç olan her alanda çiftçilerimizle birlikte olduğumuzu belirtmek istiyorum. Ürünümüz hasadımız bereketli olsun. Bütün çiftçilerimizin verdikleri emeği karşılığını almalarını diliyorum” dedi.

 

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel konuşmasının ardından biçerdövere binerek hasat yapması renkli görüntülere sahne oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.