Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Becel'den İYC'ye ziyaret

NEVŞEHİR 16.07.2021 - 11:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Vali Becel'den İYC'ye ziyaret

Nevşehir Valisi İnci Sezen Becel, İlim Yayma Cemiyeti Nevşehir Şube Başkanlığını ziyaret etti.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Valisi İnci Sezen Becel, İlim Yayma Cemiyeti Nevşehir Şube Başkanlığını ziyaret etti.     Şube Başkanı Mustafa Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Sivil Toplum Kurulyuşları ziyaretleri kapsamında söz konusu ziyaretin gerçekleştirildiğini belirtirken, İlim Yayma Cemiyeti Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Özdemir ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre istişarelerde bulundu.     İYC Nevşehir Şube Başkanı Özdemir, ziyaretlerinden dolayı Vali Becel'e teşekkür ederken kendisine ziyaretin anısına bir hediye takdiminde bulundu.    
Nevşehir Valisi İnci Sezen Becel, İlim Yayma Cemiyeti Nevşehir Şube Başkanlığını ziyaret etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Valisi İnci Sezen Becel, İlim Yayma Cemiyeti Nevşehir Şube Başkanlığını ziyaret etti.  

 

Şube Başkanı Mustafa Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Sivil Toplum Kurulyuşları ziyaretleri kapsamında söz konusu ziyaretin gerçekleştirildiğini belirtirken, İlim Yayma Cemiyeti Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Özdemir ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre istişarelerde bulundu.  

 

İYC Nevşehir Şube Başkanı Özdemir, ziyaretlerinden dolayı Vali Becel'e teşekkür ederken kendisine ziyaretin anısına bir hediye takdiminde bulundu.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.