MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ve Nevşehir’de artık kırmızı

GÜNCEL 29.03.2021 - 20:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ve Nevşehir’de artık kırmızı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısının ardından koronavirüs ile mücadele kapsamında 58 ilin çok yüksek riskli bölge olduğunu açıkladı.
  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bakanlar Kurulu toplantısının ardından açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan koronavirüs ile mücadele kapsamında 58 ilin çok yüksek riskli il olduğunu açıklarken açıklanan 58 il arasında Nevşehir’de yer aldı.   Nevşehir’in çok yüksek riskli iller arasına girmesinin ardından bu hafta sonundan itibaren olmak üzere Cumartesi ve Pazar günleri Nevşehir’de sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak.  
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısının ardından koronavirüs ile mücadele kapsamında 58 ilin çok yüksek riskli bölge olduğunu açıkladı.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bakanlar Kurulu toplantısının ardından açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan koronavirüs ile mücadele kapsamında 58 ilin çok yüksek riskli il olduğunu açıklarken açıklanan 58 il arasında Nevşehir’de yer aldı.

 

Nevşehir’in çok yüksek riskli iller arasına girmesinin ardından bu hafta sonundan itibaren olmak üzere Cumartesi ve Pazar günleri Nevşehir’de sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.