MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Velilerden Kardelen'e Teşekkür!

EĞİTİM 23.01.2021 - 17:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Velilerden Kardelen'e Teşekkür!

Türkiye 1.lerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi öğretmenleri ve idarecileri tarafından 2020-2021 eğitim ve öğretim yılının 1.kanaat döneminin sonlanmasıyla ilgili yayınlanan mesajda velilere, salgın döneminde gösterdikleri özveriden dolayı "takdir belgesi" verildi.
  Türkiye 1.lerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi öğretmenleri ve idarecileri tarafından 2020-2021 eğitim ve öğretim yılının 1.kanaat döneminin sonlanmasıyla ilgili yayınlanan mesajda velilere,  salgın döneminde gösterdikleri özveriden dolayı "takdir belgesi"  verildi.    Veliler tarafından birçok beğeninin ve olumlu dönütün geldiği mesajlarla ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert,  "Belki de meslek hayatlarımızın en buruk karne  heyecanının yaşandığı bir dönemi daha kapatmış bulunmaktayız.  Salgın döneminin başlamasından bu yana online süreçte bizlerden desteğini bir an olsun bile esirgemeyip öğrencilerimizin hem akademik hem de sosyal yönden gelişimi için nokta atışı tespitler yaparak canla başla çalışan idarecilerimize ve öğretmenlerimize en kalbi duygularla teşekkür ediyorum. Yine bizleri bu süreçte yalnız bırakmayan, öğrencilerimizin eğitimlerine kesintisiz devam edebilmeleri için büyük özveri gösteren saygıdeğer velillerimize de şükranlarımızı sunuyoruz.  Geldiğimiz noktaya bakıldığında zorlu koşullar altında geçen bir süreci;  velisi,  idarecisi,  öğretmeni,  öğrencisi yani tüm ailesi mutlu olan bir kurum olarak geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan sonraki süreçte de koşullar ne olursa olsun öğrencilerimizin eğitim-öğretim sürecine dair her türlü beklentisini karşılamak ve saygıdeğer velilerimizin bizlere duyduğu güveni hiçbir surette boşa çıkarmamak için anaokulundan liseye kadar tüm kademelerimiz düzeyinde İlköğretim Müdürümüz Burhan Kaynar Hoca'mla birlikte omuz omuza vererek yapacağımız nokta atışı tespitlerimiz doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz.  Yayınladığımız mesaj sonrasında teveccüh gösteren  tüm velilerimize; kendimiz,  idarecilerimiz,  öğretmenlerimiz ve kurumumuz adına İlköğretim Müdürümüz Sayın Burhan Kaynar Hocam'la birlikte şükranlarımızı, takdirlerimizi ve teşekkürlerimizi sunuyoruz. " dedi.  
Türkiye 1.lerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi öğretmenleri ve idarecileri tarafından 2020-2021 eğitim ve öğretim yılının 1.kanaat döneminin sonlanmasıyla ilgili yayınlanan mesajda velilere, salgın döneminde gösterdikleri özveriden dolayı "takdir belgesi" verildi.

 

Türkiye 1.lerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi öğretmenleri ve idarecileri tarafından 2020-2021 eğitim ve öğretim yılının 1.kanaat döneminin sonlanmasıyla ilgili yayınlanan mesajda velilere,  salgın döneminde gösterdikleri özveriden dolayı "takdir belgesi"  verildi. 

 

Veliler tarafından birçok beğeninin ve olumlu dönütün geldiği mesajlarla ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert,  "Belki de meslek hayatlarımızın en buruk karne  heyecanının yaşandığı bir dönemi daha kapatmış bulunmaktayız.  Salgın döneminin başlamasından bu yana online süreçte bizlerden desteğini bir an olsun bile esirgemeyip öğrencilerimizin hem akademik hem de sosyal yönden gelişimi için nokta atışı tespitler yaparak canla başla çalışan idarecilerimize ve öğretmenlerimize en kalbi duygularla teşekkür ediyorum. Yine bizleri bu süreçte yalnız bırakmayan, öğrencilerimizin eğitimlerine kesintisiz devam edebilmeleri için büyük özveri gösteren saygıdeğer velillerimize de şükranlarımızı sunuyoruz.  Geldiğimiz noktaya bakıldığında zorlu koşullar altında geçen bir süreci;  velisi,  idarecisi,  öğretmeni,  öğrencisi yani tüm ailesi mutlu olan bir kurum olarak geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan sonraki süreçte de koşullar ne olursa olsun öğrencilerimizin eğitim-öğretim sürecine dair her türlü beklentisini karşılamak ve saygıdeğer velilerimizin bizlere duyduğu güveni hiçbir surette boşa çıkarmamak için anaokulundan liseye kadar tüm kademelerimiz düzeyinde İlköğretim Müdürümüz Burhan Kaynar Hoca'mla birlikte omuz omuza vererek yapacağımız nokta atışı tespitlerimiz doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz.  Yayınladığımız mesaj sonrasında teveccüh gösteren  tüm velilerimize; kendimiz,  idarecilerimiz,  öğretmenlerimiz ve kurumumuz adına İlköğretim Müdürümüz Sayın Burhan Kaynar Hocam'la birlikte şükranlarımızı, takdirlerimizi ve teşekkürlerimizi sunuyoruz. " dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.