MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yaprak Sayar konseri bu akşam Nevşehir Kalesi’nde

KÜLTÜR-SANAT 30.08.2021 - 12:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Yaprak Sayar konseri bu akşam Nevşehir Kalesi’nde

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. Yıl Dönümü dolayısıyla düzenlenen Yaprak Sayar konseri bu akşam saat 20.30’da Nevşehir Kalesi’nde gerçekleştirilecek.
  Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Bahçeşehir Üniversitesi Medeniyet Araştırmaları Merkezi (BAU MEDAM) ortaklığıyla Türk müziğinin eşsiz tınılarını ülkemizin mimari dokusunda iz bırakan tarihi mekânlarda birleştiren “İpek Yolu’nda Meşk” konserlerinin yeni durağı bu akşam Dünyanın en eski kaya oyma yamaç yerleşim merkezi Kayaşehir olacak.   30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Nevşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek konser saat 20.30’da başlayacak.   Klasik Türk Müziğinin yeni yıldızlarından Yaprak Sayar’ın sahne alacağı konserde ünlü sanatçıya kanunda Serkan Mesut Halili, viyolonselde Volkan Ertem ve neyde Ali Tüfekçi eşlik edecek.   Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, tüm Nevşehirlileri bu akşam düzenlenecek olan konsere davet etti.
30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. Yıl Dönümü dolayısıyla düzenlenen Yaprak Sayar konseri bu akşam saat 20.30’da Nevşehir Kalesi’nde gerçekleştirilecek.

 

Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Bahçeşehir Üniversitesi Medeniyet Araştırmaları Merkezi (BAU MEDAM) ortaklığıyla Türk müziğinin eşsiz tınılarını ülkemizin mimari dokusunda iz bırakan tarihi mekânlarda birleştiren “İpek Yolu’nda Meşk” konserlerinin yeni durağı bu akşam Dünyanın en eski kaya oyma yamaç yerleşim merkezi Kayaşehir olacak.

 

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Nevşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek konser saat 20.30’da başlayacak.

 

Klasik Türk Müziğinin yeni yıldızlarından Yaprak Sayar’ın sahne alacağı konserde ünlü sanatçıya kanunda Serkan Mesut Halili, viyolonselde Volkan Ertem ve neyde Ali Tüfekçi eşlik edecek.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, tüm Nevşehirlileri bu akşam düzenlenecek olan konsere davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.