MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yaşam becerileri atölyesi kursu sürüyor

İLÇELER 08.06.2022 - 11:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Yaşam becerileri atölyesi kursu sürüyor

Kozaklı Halk Eğitim Merkezinde yaşam becerileri kursu sürüyor.
    NEVŞEHİR(MHA) Kozaklı Halk Eğitim Merkezinde yaşam becerileri kursu sürüyor.   Öğrenciler bundan sonra bu atölyede, yaşamda kendilerine gerekli olan çeşitli beceriler edinecekler (dikiş,dokuma,örgü,kanaviçe vb.)  Akıl ve zekâ oyunları öğrenecekler.  Basit yemek yapımları ve bazı yiyeceklerin yapımlarını kurs öğretmenimizden izleyerek fikir sahibi olacaklar ve uygulayacaklar.(turşu,reçel, yoğurt, sirke vb.)  Gönüllü olan velilerin de desteğiyle "Veli Katılım Etkinliği" günleri çalışmaları sürüyor. Bazen pasta-börek yapacak, bazen müzik dinleyecek, bazen ise bir şeyler üretmenin zevkini tadacaklar.   Kozaklı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü çalışmalarda emeği geçen kurs öğretmeni Mustafa Gören'e, desteğini hiç esirgemeyen veliler ve öğrencilere teşekkür etti.  
Kozaklı Halk Eğitim Merkezinde yaşam becerileri kursu sürüyor.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Kozaklı Halk Eğitim Merkezinde yaşam becerileri kursu sürüyor.  

Öğrenciler bundan sonra bu atölyede, yaşamda kendilerine gerekli olan çeşitli beceriler edinecekler (dikiş,dokuma,örgü,kanaviçe vb.) 

Akıl ve zekâ oyunları öğrenecekler. 

Basit yemek yapımları ve bazı yiyeceklerin yapımlarını kurs öğretmenimizden izleyerek fikir sahibi olacaklar ve uygulayacaklar.(turşu,reçel, yoğurt, sirke vb.) 

Gönüllü olan velilerin de desteğiyle "Veli Katılım Etkinliği" günleri çalışmaları sürüyor. Bazen pasta-börek yapacak, bazen müzik dinleyecek, bazen ise bir şeyler üretmenin zevkini tadacaklar.  

Kozaklı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü çalışmalarda emeği geçen kurs öğretmeni Mustafa Gören'e, desteğini hiç esirgemeyen veliler ve öğrencilere teşekkür etti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.