Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yazar Sinan Yağmur, Uçhisar’da

KÜLTÜR-SANAT 12.09.2020 - 08:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Yazar Sinan Yağmur, Uçhisar’da

Uçhisar Belediyesi tarafından düzenlenen ve Aşkın Gözyaşları kitabının yazarı Ünlü Yazar Sinan Yağmur’un “Tasavvuf ve İçsel Huzur” konulu halk söyleşi programına vatandaşlarımız ilgi gösterdi.
  Ünlü yazar Sinan Yağmur’un konuşmacı olarak katıldığı söyleşi programı Uçhisar Kale önünde korona virüs tedbirlerine uygun olarak gerçekleştirildi. Kale önünde vatandaşlar programı ilgiyle dinledi. Programla ilgili Başkan Osman Süslü; “ Bugün aramızda değerli dostum sözün üstadı Sinan Yağmur var ve onu kasabamızda ağırlamaktan şeref duyuyorum. Son dönemlerde yaşadığımız sıkıntılar psikolojik olarak yormaktadır dostum Sinan Yağmur’da tasavvuf üzerine yazdığı kitaplarla ruh dünyamızı zenginleştirmektedir. Bu nedenle ben de kitaplarını ilgiyle takip etmekteyim” ifadelerinde bulundu.   Programın sonunda kitap imzalatmak isteyen hayranlarını kırmayarak hem kitaplarını imzalayan hem de hayranları ile bol bol fotoğraf çekilen yazar Sinan Yağmur Başkan Osman Süslü’ye karşı duyduğu muhabbeti dile getirirken Uçhisar’ı ve Uçhisarlıları çok sevdiğini belirtti.
Uçhisar Belediyesi tarafından düzenlenen ve Aşkın Gözyaşları kitabının yazarı Ünlü Yazar Sinan Yağmur’un “Tasavvuf ve İçsel Huzur” konulu halk söyleşi programına vatandaşlarımız ilgi gösterdi.

 

Ünlü yazar Sinan Yağmur’un konuşmacı olarak katıldığı söyleşi programı Uçhisar Kale önünde korona virüs tedbirlerine uygun olarak gerçekleştirildi. Kale önünde vatandaşlar programı ilgiyle dinledi. Programla ilgili Başkan Osman Süslü; “ Bugün aramızda değerli dostum sözün üstadı Sinan Yağmur var ve onu kasabamızda ağırlamaktan şeref duyuyorum. Son dönemlerde yaşadığımız sıkıntılar psikolojik olarak yormaktadır dostum Sinan Yağmur’da tasavvuf üzerine yazdığı kitaplarla ruh dünyamızı zenginleştirmektedir. Bu nedenle ben de kitaplarını ilgiyle takip etmekteyim” ifadelerinde bulundu.

 

Programın sonunda kitap imzalatmak isteyen hayranlarını kırmayarak hem kitaplarını imzalayan hem de hayranları ile bol bol fotoğraf çekilen yazar Sinan Yağmur Başkan Osman Süslü’ye karşı duyduğu muhabbeti dile getirirken Uçhisar’ı ve Uçhisarlıları çok sevdiğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.