Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yeni sezon öncesi değerlendirme toplantısı yapıldı

SPOR 04.09.2021 - 09:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Yeni sezon öncesi değerlendirme toplantısı yapıldı

Geçtiğimiz günlerde ani bir kalp krizi sonucu vefat eden, merhum İl Hakem Kurulu Başkanı Nazmi Orhan'ın isminin verildiği 2021 - 2022 amatör futbol sezonu öncesinde değerlendirme toplantısı yapıldı.
  NEVŞEHİR(MHA) Geçtiğimiz günlerde ani bir kalp krizi sonucu vefat eden, merhum İl Hakem Kurulu Başkanı Nazmi Orhan'ın isminin verildiği 2021 - 2022 amatör futbol sezonu öncesinde değerlendirme toplantısı yapıldı.     Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Nevşehir Genel Başkanı Mustafa Avcı'nın başkanlığında ASKF İl binasında yapılan toplantıya Türkiye Futbol Federasyonu Nevşehir İl Temsilcisi M. Tolga Karaca, Gençlik Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, amatör spor kulüplerinin yöneticileri katıldılar.     Toplantıya ilişkin değerlendirmelerde bulunan TFF İl Temsilcisi M. Tolga Karaca, "33 amatör spor kulübümüzün yöneticilerinin yanı sıra ASKF Genel Başkanımız Mustafa Avcı ve Gençlik Spor İl Müdürümüz Muhsin Özdemir'in de katıldığı toplantıda yeni sezon öncesinde bütün kulüplerimize, sporcularımıza, hakem ve gözlemcilerimize başarılar temennisinde bulunduk. Mevzuatla ilgili kulüp yöneticilerimizi bilgilendirdik. Merhum İl Hakem Kurulu Başkanımız Nazmi Orhan'ın adını verdiğimiz yeni sezonunun öncelikle sağlıklı daha sonrasında ise başarılı bir şekilde tamamlanmasını arzu ediyoruz" dedi.  
Geçtiğimiz günlerde ani bir kalp krizi sonucu vefat eden, merhum İl Hakem Kurulu Başkanı Nazmi Orhan'ın isminin verildiği 2021 - 2022 amatör futbol sezonu öncesinde değerlendirme toplantısı yapıldı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Geçtiğimiz günlerde ani bir kalp krizi sonucu vefat eden, merhum İl Hakem Kurulu Başkanı Nazmi Orhan'ın isminin verildiği 2021 - 2022 amatör futbol sezonu öncesinde değerlendirme toplantısı yapıldı.  

 

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Nevşehir Genel Başkanı Mustafa Avcı'nın başkanlığında ASKF İl binasında yapılan toplantıya Türkiye Futbol Federasyonu Nevşehir İl Temsilcisi M. Tolga Karaca, Gençlik Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, amatör spor kulüplerinin yöneticileri katıldılar.  

 

Toplantıya ilişkin değerlendirmelerde bulunan TFF İl Temsilcisi M. Tolga Karaca, "33 amatör spor kulübümüzün yöneticilerinin yanı sıra ASKF Genel Başkanımız Mustafa Avcı ve Gençlik Spor İl Müdürümüz Muhsin Özdemir'in de katıldığı toplantıda yeni sezon öncesinde bütün kulüplerimize, sporcularımıza, hakem ve gözlemcilerimize başarılar temennisinde bulunduk. Mevzuatla ilgili kulüp yöneticilerimizi bilgilendirdik. Merhum İl Hakem Kurulu Başkanımız Nazmi Orhan'ın adını verdiğimiz yeni sezonunun öncelikle sağlıklı daha sonrasında ise başarılı bir şekilde tamamlanmasını arzu ediyoruz" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.