MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yeniden Refah Partisi İl istişare toplantısında Nevşehir gündemi değerlendirildi

SİYASET 13.11.2021 - 12:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Yeniden Refah Partisi İl istişare toplantısında Nevşehir gündemi değerlendirildi

Yeniden Refah Partisi Nevşehir İl ve ilçe başkanlıkları bir yandan saha çalışmalarını sürdürürken öte yandan da teşkilat içi istişare toplantılarıyla bir araya gelmeyi sürdürüyor.
    NEVŞEHİR(MHA) Yeniden Refah Partisi Nevşehir İl ve ilçe başkanlıkları bir yandan saha çalışmalarını sürdürürken öte yandan da teşkilat içi istişare toplantılarıyla bir araya gelmeyi sürdürüyor.   İl Başkanı Abdulgani Altınışık'ın başkanlığında önceki gün akşam saatlerinde düzenlenen toplantıda gerek Nevşehir gündemi gerekse ülke gündemine dair istişarelerde de bulunuldu.   İl Başkanlığı binasında düzenlenen toplantıya ilçe başkanları ve Partililerde katıldı.   Geçtiğimiz günlerde ilçelerde yapılan saha taramalarının sonuçlarının yanında parti içi konuların da ele alındığı toplantının son derece verimli bir şekilde tamamlandığını kaydeden İl Başkanı Abdulgani Altınışık, önümüzdeki günlerde yapılması planlanan çalışmalar konusunda da teşkilat mensuplarına bilgiler aktardı.  
Yeniden Refah Partisi Nevşehir İl ve ilçe başkanlıkları bir yandan saha çalışmalarını sürdürürken öte yandan da teşkilat içi istişare toplantılarıyla bir araya gelmeyi sürdürüyor.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Yeniden Refah Partisi Nevşehir İl ve ilçe başkanlıkları bir yandan saha çalışmalarını sürdürürken öte yandan da teşkilat içi istişare toplantılarıyla bir araya gelmeyi sürdürüyor.  

İl Başkanı Abdulgani Altınışık'ın başkanlığında önceki gün akşam saatlerinde düzenlenen toplantıda gerek Nevşehir gündemi gerekse ülke gündemine dair istişarelerde de bulunuldu.  

İl Başkanlığı binasında düzenlenen toplantıya ilçe başkanları ve Partililerde katıldı.  

Geçtiğimiz günlerde ilçelerde yapılan saha taramalarının sonuçlarının yanında parti içi konuların da ele alındığı toplantının son derece verimli bir şekilde tamamlandığını kaydeden İl Başkanı Abdulgani Altınışık, önümüzdeki günlerde yapılması planlanan çalışmalar konusunda da teşkilat mensuplarına bilgiler aktardı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.