Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

'Yetimler Emanetimizdir' Bayram öncesi yetim çocuklar sevindirildi

14.07.2021 - 17:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

'Yetimler Emanetimizdir' Bayram öncesi yetim çocuklar sevindirildi

Nevşehir Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından bayram öncesi yetimler için program düzenledi.
  Nevşehir Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından bayram öncesi yetimler için program düzenledi.                              Pandemi nedeniyle yoğun tedbirlerin alındığı Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi toplantı salonunda düzenlenen programa yetim ve öksüz çocukların yanı sıra aileleri de katıldı.   Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda konuşan İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya, “Yetimlerimizin her türlü ihtiyacı için buradayız. Bizlere emanetsiniz. Her türlü desteği vermeye hazırız. Bir yetimin başını okşamak, cennete girmeye vesile olur" diye konuştu ve emeği geçen herkese teşekkür etti.   Unutulmaya yüz tutmuş bir geleneği Nevşehir'de yaşatmaya çalıştıklarını söyleyen Altunkaya, "Nevşehir İl Müftülüğü ve TDV Nevşehir Şubesinin öncülüğünde Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun başlattığı unutulmaya yüz tutmuş geleneğimiz ‘Arife Çiçekleri’ kampanyası ile bu bayramda da yüzlerce yetim çocuğumuzun yüzlerindeki gülümsemeye ortak olduk.” dedi.   Ramazan Bayramı öncesinde dört yüze yakın yetime 300₺ bayramlık yardımı yapıldığını belirten Müftü Altunkaya, “Kurban Bayramı öncesinde de ADRB İl Koordinatörü ve Kur’an kursu öğreticilerimiz refakatinde iki yüze yakın yetime bayramlık alışverişi yapıldı.” dedi.   Hazırlanan gösterilerle çocukların doyasıya eğlendiği program, Türkiye Diyanet Vakfı Nevşehir Şubesi tarafından yapılan çeşitli ikramlarla sona erdi.   Kardeşlerini unutma #BeklenenSensin #ArifeÇiçekleri #UnutursanYetimKalır
Nevşehir Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından bayram öncesi yetimler için program düzenledi.

 

Nevşehir Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından bayram öncesi yetimler için program düzenledi.

                            

Pandemi nedeniyle yoğun tedbirlerin alındığı Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi toplantı salonunda düzenlenen programa yetim ve öksüz çocukların yanı sıra aileleri de katıldı.

 

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda konuşan İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya, “Yetimlerimizin her türlü ihtiyacı için buradayız. Bizlere emanetsiniz. Her türlü desteği vermeye hazırız. Bir yetimin başını okşamak, cennete girmeye vesile olur" diye konuştu ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

Unutulmaya yüz tutmuş bir geleneği Nevşehir'de yaşatmaya çalıştıklarını söyleyen Altunkaya, "Nevşehir İl Müftülüğü ve TDV Nevşehir Şubesinin öncülüğünde Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun başlattığı unutulmaya yüz tutmuş geleneğimiz ‘Arife Çiçekleri’ kampanyası ile bu bayramda da yüzlerce yetim çocuğumuzun yüzlerindeki gülümsemeye ortak olduk.” dedi.

 

Ramazan Bayramı öncesinde dört yüze yakın yetime 300₺ bayramlık yardımı yapıldığını belirten Müftü Altunkaya, “Kurban Bayramı öncesinde de ADRB İl Koordinatörü ve Kur’an kursu öğreticilerimiz refakatinde iki yüze yakın yetime bayramlık alışverişi yapıldı.” dedi.

 

Hazırlanan gösterilerle çocukların doyasıya eğlendiği program, Türkiye Diyanet Vakfı Nevşehir Şubesi tarafından yapılan çeşitli ikramlarla sona erdi.

 

Kardeşlerini unutma #BeklenenSensin

#ArifeÇiçekleri #UnutursanYetimKalır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.