Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

YÖK yönetim kurulu üyesi Tufan ve ailesi Nevşehir'de

NEVŞEHİR 26.07.2021 - 11:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

YÖK yönetim kurulu üyesi Tufan ve ailesi Nevşehir'de

Yüksek Öğretim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Zeliha Koçak ve ailesi Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen'in Oğlu'nun düğününe katılmak üzere Nevşehir'de.
  NEVŞEHİR(MHA) Yüksek Öğretim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Zeliha Koçak ve ailesi Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen'in Oğlu'nun düğününe katılmak üzere Nevşehir'de.     27 Temmuz Salı günü gerçekleştirilecek olan düğün merasimine katılmak üzere Nevşehir'e gelen YÖK yönetim kurulu üyesi Zeliha Koçak ve ailesine teşekkür eden Başkan Özmen, "Yükseköğretim Kurulu (YÖK), Yürütme Kurulu Üyesi değerli yeğenim Prof. Dr. Zeliha Koçak Tufan ve değerli ailesi Prof. Dr Abdurrahman Tufan hocalarım bu mutlu düğün günümüzde hanemizi ve camiamızı ziyaret ederek bizleri mutlu ettiler Allah’ımda onları mutlu etsin" dedi.  
Yüksek Öğretim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Zeliha Koçak ve ailesi Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen'in Oğlu'nun düğününe katılmak üzere Nevşehir'de.

 

NEVŞEHİR(MHA) Yüksek Öğretim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Zeliha Koçak ve ailesi Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen'in Oğlu'nun düğününe katılmak üzere Nevşehir'de.  

 

27 Temmuz Salı günü gerçekleştirilecek olan düğün merasimine katılmak üzere Nevşehir'e gelen YÖK yönetim kurulu üyesi Zeliha Koçak ve ailesine teşekkür eden Başkan Özmen, "Yükseköğretim Kurulu (YÖK), Yürütme Kurulu Üyesi değerli yeğenim Prof. Dr. Zeliha Koçak Tufan ve değerli ailesi Prof. Dr Abdurrahman Tufan hocalarım bu mutlu düğün günümüzde hanemizi ve camiamızı ziyaret ederek bizleri mutlu ettiler Allah’ımda onları mutlu etsin" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.