Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

YRP'de Kavak ilçe başkanlığının açılışı gerçekleştirildi

SİYASET 22.06.2022 - 10:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

YRP'de Kavak ilçe başkanlığının açılışı gerçekleştirildi

Yeniden Refah Partisinde merkeze bağlı Kavak beldesindeki parti teşkilatı binası törenle açıldı.
    NEVŞEHİR(MHA) Yeniden Refah Partisinde merkeze bağlı Kavak beldesindeki parti teşkilatı binası törenle açıldı.   İl Başkanı Abdulgani Altınışık'ın yanı sıra Merkez İlçe Başkanı Mücahit Türk, Kavak belde başkanı Mehmet Düz ve partililerin katıldığı törende belde teşkilat binasının açılmasında emeği geçenlere teşekkür edildi.   İl Başkanı Abdulgani Altınışık, "İl yönetimi ve merkez ilçe yönetimi olarak açılış törenimize katılım sağladık. Kavak beldesinde açılışa yoğun ilgi vardı. Kavak Belde Başkanımıza ve yeni oluşturulan yönetimimize başarılar diliyoruz. Açılıştan sonra belde başkanım Sayın Mehmet Düz ile birlikte kasabada kahvehane ziyaretinde bulunarak vatandaşlarımızla sohbet ettik" dedi.  
Yeniden Refah Partisinde merkeze bağlı Kavak beldesindeki parti teşkilatı binası törenle açıldı.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Yeniden Refah Partisinde merkeze bağlı Kavak beldesindeki parti teşkilatı binası törenle açıldı.  

İl Başkanı Abdulgani Altınışık'ın yanı sıra Merkez İlçe Başkanı Mücahit Türk, Kavak belde başkanı Mehmet Düz ve partililerin katıldığı törende belde teşkilat binasının açılmasında emeği geçenlere teşekkür edildi.  

İl Başkanı Abdulgani Altınışık, "İl yönetimi ve merkez ilçe yönetimi olarak açılış törenimize katılım sağladık. Kavak beldesinde açılışa yoğun ilgi vardı. Kavak Belde Başkanımıza ve yeni oluşturulan yönetimimize başarılar diliyoruz. Açılıştan sonra belde başkanım Sayın Mehmet Düz ile birlikte kasabada kahvehane ziyaretinde bulunarak vatandaşlarımızla sohbet ettik" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.