MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

YRP Hacıbektaş'ta teşkilatlanıyor

İLÇELER 13.06.2022 - 11:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

YRP Hacıbektaş'ta teşkilatlanıyor

Yeniden Refah Partisi Nevşehir il ve merkez ilçe başkanlığı teşkilatlanma çalışmalarına hız verdi.
    NEVŞEHİR(MHA) Yeniden Refah Partisi Nevşehir il ve merkez ilçe başkanlığı teşkilatlanma çalışmalarına hız verdi.   Hacıbektaş ilçesinde İlçe başkanlığına İbrahim İlhan Aydoğmuş'u atayan İl Başkanı Abdulgani Altınışık, Merkez İlçe Başkanı Mücahit Türk ve parti yöneticileriyle birlikte kendisini ziyaret ettiler.   Altınışık, "Merkez ilçe başkanımız Sayın Mücahit Türk ve teşkilatımız mensuplarıyla birlikte Hacıbektaş'a yeni İlçe başkanımızı ziyarete gittik. Bu arada ilçedeki bir düğün merasimine de katıldık. İlçe taramaları kapsamında hem belirlediğimiz yeni ilçe başkanımıza görevinde başarılar diledik hem de yeni ilçe teşkilatımızı ziyaret etmiş olduk" dedi.   
Yeniden Refah Partisi Nevşehir il ve merkez ilçe başkanlığı teşkilatlanma çalışmalarına hız verdi.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Yeniden Refah Partisi Nevşehir il ve merkez ilçe başkanlığı teşkilatlanma çalışmalarına hız verdi.  

Hacıbektaş ilçesinde İlçe başkanlığına İbrahim İlhan Aydoğmuş'u atayan İl Başkanı Abdulgani Altınışık, Merkez İlçe Başkanı Mücahit Türk ve parti yöneticileriyle birlikte kendisini ziyaret ettiler.  

Altınışık, "Merkez ilçe başkanımız Sayın Mücahit Türk ve teşkilatımız mensuplarıyla birlikte Hacıbektaş'a yeni İlçe başkanımızı ziyarete gittik. Bu arada ilçedeki bir düğün merasimine de katıldık. İlçe taramaları kapsamında hem belirlediğimiz yeni ilçe başkanımıza görevinde başarılar diledik hem de yeni ilçe teşkilatımızı ziyaret etmiş olduk" dedi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.