Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

YRP Kavak belde teşkilatı açılıyor

SİYASET 14.05.2022 - 11:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

YRP Kavak belde teşkilatı açılıyor

Yeniden Refah Partisi Nevşehir merkeze bağlı Kavak kasabasında belde teşkilatını açmaya hazırlanıyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Yeniden Refah Partisi Nevşehir merkeze bağlı Kavak kasabasında belde teşkilatını açmaya hazırlanıyor.     Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan YRP Merkez İlçe Başkanı Mücahit Türk, "Yeniden Refah Partisi merkez ilçe başkanlığı olarak Kavak belde binamızda çalışmalarımız hızla devam ediyor. Çalışmalarımızı bitirdikten sonra değerli il başkanımız Abdulgani Altınışık ve partililerimizin katılımlarıyla açılışını yapacağız" dedi. 
Yeniden Refah Partisi Nevşehir merkeze bağlı Kavak kasabasında belde teşkilatını açmaya hazırlanıyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Yeniden Refah Partisi Nevşehir merkeze bağlı Kavak kasabasında belde teşkilatını açmaya hazırlanıyor.  

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan YRP Merkez İlçe Başkanı Mücahit Türk, "Yeniden Refah Partisi merkez ilçe başkanlığı olarak Kavak belde binamızda çalışmalarımız hızla devam ediyor. Çalışmalarımızı bitirdikten sonra değerli il başkanımız Abdulgani Altınışık ve partililerimizin katılımlarıyla açılışını yapacağız" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.