KAPADOKYA ÜNİVERSİTESİ

Taşğın, ʹʹÇocuklarımızın Okutulması İçin Üzerimize Düşeni Yapacağızʹʹ

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.08.2015 - 18:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Taşğın, ʹʹÇocuklarımızın Okutulması İçin Üzerimize Düşeni Yapacağızʹʹ

Ülkemizin birliği ve bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerimizin emaneti olarak, Nevşehir HBV Üniversitesinde öğrenim görecek olan çocuklarının okutulması için üzerimize düşeni yapacağız. Taşğın; şehitlerimizin yetimlerini okutmak, sahip çıkmak boynumuzun borcu. Yetimlere sahip çıkmaz isek bu yaşam bize zül olsun dedi. Bu doğrultuda uzun yıllardır gönüllü olarak yaptığımız çalışmalarda yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi çocuklarımızın eğitim – öğretim boyunca ihtiyaçlarını karşılamaya çalışmaktayız. Şehitlerimizin yetimlerini koruyup gözetmek, eğitim – öğretim dönemlerinde destek olmak boynumuzun borcudur. Bu vesile ile bu milletin milli ve manevi değerleri uğruna şehadet şerbeti içenlere Alemlerin Rabbından rahmet, tüm milletimize de sabır diliyorum. Allah’ım bu milletin birliğine, dirliğine, vatanına, bayrağına, göz dikenlerin, destek olanların, sessiz kalanların üzerine ebabil kuşlarını gönder.  

Ülkemizin birliği ve bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerimizin emaneti olarak, Nevşehir HBV Üniversitesinde öğrenim görecek olan çocuklarının okutulması için üzerimize düşeni yapacağız.
Taşğın; şehitlerimizin yetimlerini okutmak, sahip çıkmak boynumuzun borcu. Yetimlere sahip çıkmaz isek bu yaşam bize zül olsun dedi.
Bu doğrultuda uzun yıllardır gönüllü olarak yaptığımız çalışmalarda yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi çocuklarımızın eğitim – öğretim boyunca ihtiyaçlarını karşılamaya çalışmaktayız.
Şehitlerimizin yetimlerini koruyup gözetmek, eğitim – öğretim dönemlerinde destek olmak boynumuzun borcudur. Bu vesile ile bu milletin milli ve manevi değerleri uğruna şehadet şerbeti içenlere Alemlerin Rabbından rahmet, tüm milletimize de sabır diliyorum. Allah’ım bu milletin birliğine, dirliğine, vatanına, bayrağına, göz dikenlerin, destek olanların, sessiz kalanların üzerine ebabil kuşlarını gönder.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.