KAPADOKYA ÜNİVERSİTESİ

Kaymaklı Yeraltı Şehri Otoparkı Yenileniyor

TURİZM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.11.2015 - 08:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kaymaklı Yeraltı Şehri Otoparkı Yenileniyor

  Kaymaklı Belediyesi tarafından Kaymaklı yer altı şehrinin yer altı şehri otoparkı yenileme çalışmaları başlatıldı.   Kaymaklı Belediyesi, "Kaymaklı Yeraltı Şehri Kentsel Tasarım ve Çevre Düzenleme Projesi" kapsamında Yeraltı Şehri Otoparkının sağlıklaştırılması için parke taşı ile zemin kaplama işini başlattı. Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, ‘’Her yıl milyonlarca turistin ziyaret ettiği Kaymaklı Yer altı şehrimizi güzelleştirmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda kasabamız içerisinde bulunan yer altı şehrimizin otopark düzenleme çalışmalarına başladık. Yapmış olduğumuz bu çalışma kısa bir süre sona erecek’’ dedi.  

 
Kaymaklı Belediyesi tarafından Kaymaklı yer altı şehrinin yer altı şehri otoparkı yenileme çalışmaları başlatıldı.
 
Kaymaklı Belediyesi, "Kaymaklı Yeraltı Şehri Kentsel Tasarım ve Çevre Düzenleme Projesi" kapsamında Yeraltı Şehri Otoparkının sağlıklaştırılması için parke taşı ile zemin kaplama işini başlattı.

Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, ‘’Her yıl milyonlarca turistin ziyaret ettiği Kaymaklı Yer altı şehrimizi güzelleştirmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda kasabamız içerisinde bulunan yer altı şehrimizin otopark düzenleme çalışmalarına başladık. Yapmış olduğumuz bu çalışma kısa bir süre sona erecek’’ dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.