KAPADOKYA ÜNİVERSİTESİ

Nevşehir’de 1 Kişide Domuz Gribi Hastalığı Çıktı

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.01.2016 - 09:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’de 1 Kişide Domuz Gribi Hastalığı Çıktı

Nevşehir’de bir kişide domuz gribi hastalığı görüldü. Nevşehir’de önceki gün yüksek ateş ve öksürük nedeniyle hastaneye başvuran 60 yaşında ki Beyazız Ç. İsimli yaşlı vatandaştan alınan numunelerin incelenmesinin ardından domuz gribi hastalığının pozitif olduğu öğrenildi. Nevşehir’de domuz gribine yakalanan 60 yaşında ki yaşlı adamında Devlet Hastanesinde domuz gribi vakaları için hazırlanan tecritli odada tedavi devam ettiği öğrenildi. Ayrıca Nevşehir’de domuz gribi nedeniyle hastaneye başvuran üç kişinin daha bulunduğu hastalarda numuneler alınarak laboratuarda incelendiği öğrenildi. 

Nevşehir’de bir kişide domuz gribi hastalığı görüldü.

Nevşehir’de önceki gün yüksek ateş ve öksürük nedeniyle hastaneye başvuran 60 yaşında ki Beyazız Ç. İsimli yaşlı vatandaştan alınan numunelerin incelenmesinin ardından domuz gribi hastalığının pozitif olduğu öğrenildi. Nevşehir’de domuz gribine yakalanan 60 yaşında ki yaşlı adamında Devlet Hastanesinde domuz gribi vakaları için hazırlanan tecritli odada tedavi devam ettiği öğrenildi.

Ayrıca Nevşehir’de domuz gribi nedeniyle hastaneye başvuran üç kişinin daha bulunduğu hastalarda numuneler alınarak laboratuarda incelendiği öğrenildi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.