KAPADOKYA ÜNİVERSİTESİ

Tarım sigortası gelecek için güvence

NEVŞEHİR 09.10.2020 - 12:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Tarım sigortası gelecek için güvence

Nevşehir Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Çalışkaner, özellikle zaman zaman yaşanan doğal felaketlerin ardından önemi daha fazla anlaşılan tarım sigortası konusunda çiftçinin bilinçlendirilmesi amacıyla çeşitli çalışmalarda bulunduklarını da belirtti.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Çalışkaner, özellikle zaman zaman yaşanan doğal felaketlerin ardından önemi daha fazla anlaşılan tarım sigortası konusunda çiftçinin bilinçlendirilmesi amacıyla çeşitli çalışmalarda bulunduklarını da belirtti.     Tarım sigortasının 50’lik bölümünün devlet tarafından karşılandığını ve diğer bölümünün ise çiftçilerden hasat sonrasında tahsil edildiğini kaydeden Nevşehir Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çalışkaner, “Yaşanan doğal felaketlerin ardından sigortayı hatırlamak doğru değil. Çiftçilerimizi bu konularda bilgilendirmek üzere çalışmalarda bulunuyoruz. Çiftçilerimiz ihmalkarlık yapmadan yüzde 50’lik bölümünü devletin karşıladığı tarım sigortalarını bir an önce yaptırmaları uyarısında bulunuyoruz. Nevşehir Ziraat odamızda da tarım sigortaları yapılmaktadır” dedi. 
Nevşehir Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Çalışkaner, özellikle zaman zaman yaşanan doğal felaketlerin ardından önemi daha fazla anlaşılan tarım sigortası konusunda çiftçinin bilinçlendirilmesi amacıyla çeşitli çalışmalarda bulunduklarını da belirtti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Çalışkaner, özellikle zaman zaman yaşanan doğal felaketlerin ardından önemi daha fazla anlaşılan tarım sigortası konusunda çiftçinin bilinçlendirilmesi amacıyla çeşitli çalışmalarda bulunduklarını da belirtti.  

 

Tarım sigortasının 50’lik bölümünün devlet tarafından karşılandığını ve diğer bölümünün ise çiftçilerden hasat sonrasında tahsil edildiğini kaydeden Nevşehir Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çalışkaner, “Yaşanan doğal felaketlerin ardından sigortayı hatırlamak doğru değil. Çiftçilerimizi bu konularda bilgilendirmek üzere çalışmalarda bulunuyoruz. Çiftçilerimiz ihmalkarlık yapmadan yüzde 50’lik bölümünü devletin karşıladığı tarım sigortalarını bir an önce yaptırmaları uyarısında bulunuyoruz. Nevşehir Ziraat odamızda da tarım sigortaları yapılmaktadır” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.