Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Koleji’nde muhteşem 1.sınıf şenliği düzenlendi

EĞİTİM 18.05.2024 - 18:42, Güncelleme: 18.05.2024 - 18:42
 

Kardelen Koleji’nde muhteşem 1.sınıf şenliği düzenlendi

Kardelen Eğitim Kurumları 1.sınıf öğrencileri ve velileri 18 Mayıs’ta Kardelen Koleji bahçesinde düzenlenen 1.sınıf sene sonu şenliğine katıldılar.
  Kardelen Koleji Okul Müdürü Burhan Kaynar açıklamasında, “Öğrencilerimize ve velilerimize seslendiği konuşmasında Kardelen Eğitim Kurumları’nda öğrenim görmenin ayrıcalığını hayat boyu hissedeceklerini belirterek “Hayatta yeni nitelikler ve beceriler kazanmanın tek yolu vardır asla vazgeçmemek. Coşkunuzu hiç bir zaman yitirmeyin. Başarılarınızla her zaman gurur duyduk ve bundan sonra da gurur kaynağımız olmaya devam edeceksiniz. Bugün 1.sınıf eğitimini tamamlamış olan siz sevgili öğrencilerimize eğitiminize devam edeceğiniz bir üst basamak olan 2. sınıfımıza uğurluyor olmanın da gurur ve sevincini yaşıyoruz. Sizlere güveniyor ve sizleri çok seviyoruz. Yolunuz açık olsun” dedi. Kardelen Koleji’nden yapılan açıklamada, “Öğrencilerimiz ile beraber hazırlamış olduğumuz etkinlik alanında resim atölyesi, oyun ve fiziki aktivite, drama atölyesi, stem ve robotik kodlama fuarı, ingilizce portfolyo sunumu, ilk defterim sergisi, annem beni gözümden tanır etkinliği, modern dans gösterisi ve orf ve ritim atölyesi yer aldı. Kardelen Eğitim Kurumları bahçesinde devasa şölen eşliğinde mutfak ekibimizce hazırlanan birbirinden güzel ikramlıklar ve meşrubatlar velilerimize ve yarınlarımızın umudu olan öğrencilerimiz için ikrama sunuldu. Kardelen Eğitim Kurumları bahçesinin rengarenk boyandığı bu muhteşem günde konuklarımızın ve öğrencilerimizin gözlerindeki coşku görülmeye değerdi. 1.sınıf sene sonu şenliği hatırası adına hazırlanan yaş pasta kesimi de gerçekleştirildi” ifadelerine yer verildi.  
Kardelen Eğitim Kurumları 1.sınıf öğrencileri ve velileri 18 Mayıs’ta Kardelen Koleji bahçesinde düzenlenen 1.sınıf sene sonu şenliğine katıldılar.

 

Kardelen Koleji Okul Müdürü Burhan Kaynar açıklamasında, “Öğrencilerimize ve velilerimize seslendiği konuşmasında Kardelen Eğitim Kurumları’nda öğrenim görmenin ayrıcalığını hayat boyu hissedeceklerini belirterek “Hayatta yeni nitelikler ve beceriler kazanmanın tek yolu vardır asla vazgeçmemek. Coşkunuzu hiç bir zaman yitirmeyin. Başarılarınızla her zaman gurur duyduk ve bundan sonra da gurur kaynağımız olmaya devam edeceksiniz. Bugün 1.sınıf eğitimini tamamlamış olan siz sevgili öğrencilerimize eğitiminize devam edeceğiniz bir üst basamak olan 2. sınıfımıza uğurluyor olmanın da gurur ve sevincini yaşıyoruz. Sizlere güveniyor ve sizleri çok seviyoruz. Yolunuz açık olsun” dedi.

Kardelen Koleji’nden yapılan açıklamada, “Öğrencilerimiz ile beraber hazırlamış olduğumuz etkinlik alanında resim atölyesi, oyun ve fiziki aktivite, drama atölyesi, stem ve robotik kodlama fuarı, ingilizce portfolyo sunumu, ilk defterim sergisi, annem beni gözümden tanır etkinliği, modern dans gösterisi ve orf ve ritim atölyesi yer aldı. Kardelen Eğitim Kurumları bahçesinde devasa şölen eşliğinde mutfak ekibimizce hazırlanan birbirinden güzel ikramlıklar ve meşrubatlar velilerimize ve yarınlarımızın umudu olan öğrencilerimiz için ikrama sunuldu. Kardelen Eğitim Kurumları bahçesinin rengarenk boyandığı bu muhteşem günde konuklarımızın ve öğrencilerimizin gözlerindeki coşku görülmeye değerdi. 1.sınıf sene sonu şenliği hatırası adına hazırlanan yaş pasta kesimi de gerçekleştirildi” ifadelerine yer verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.