Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Valisi Fidan, AK Parti Milletvekillerini ziyaret etti

GÜNCEL 29.05.2024 - 20:11, Güncelleme: 29.05.2024 - 20:11
 

Nevşehir Valisi Fidan, AK Parti Milletvekillerini ziyaret etti

Nevşehir Valisi Ali Fidan, TBMM’de AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan’ı ziyaret etti.
  Nevşehir Valisi Ali Fidan, TBMM’de AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan’ı ziyaret ederek Nevşehir’de yapılacak olan çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu. Vali Fidan açıklamasında, “AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan'ı TBMM'de ziyaret ederek ilimize dair istişarelerde bulunduk. Milletvekillerimize nazik misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” dedi. Milletvekili Emre Çalışkan ise açıklamasında, “Milletvekilimiz Süleyman Özgün ile Gazi Meclisimizde Valimiz Ali Fidan’ı misafir ettik. Nevşehir’imiz ile ilgili istişarelerde bulunduk. Ziyaretlerinden dolayı Valimize teşekkür ederiz” diye konuştu.
Nevşehir Valisi Ali Fidan, TBMM’de AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan’ı ziyaret etti.

 

Nevşehir Valisi Ali Fidan, TBMM’de AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan’ı ziyaret ederek Nevşehir’de yapılacak olan çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu. V ali Fidan açıklamasında, “ AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan'ı TBMM'de ziyaret ederek ilimize dair istişarelerde bulunduk. Milletvekillerimize nazik misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Milletvekili Emre Çalışkan ise açıklamasında, “Milletvekilimiz Süleyman Özgün ile Gazi Meclisimizde Valimiz Ali Fidan’ı misafir ettik. Nevşehir’imiz ile ilgili istişarelerde bulunduk. Ziyaretlerinden dolayı Valimize teşekkür ederiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.