Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Şalvar Survivor renkli görüntülere sahne oldu

GÜNCEL 09.06.2024 - 14:53, Güncelleme: 09.06.2024 - 14:57
 

Şalvar Survivor renkli görüntülere sahne oldu

Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Başdere köyünde köylü kadınlar şalvarlarıyla survivor parkında kıyasıya yarıştı.
  Daha önce kurdukları Şalvarspor futbol takımıyla gündeme gelen Başdereli kadınlar farklı projelere imza atmaya devam ediyor. Başdere Yardımlaşma, Dayanışma ve Güzelleştirme Derneğinin bahçesine evlerinden getirdikleri el arabasından merdivene, güğümlerden sepetlere birçok malzemeden yararlanarak survivor parkı kuran kadınlar kıyasıya yarışıyor.   Çeşitli etaplardan oluşan yarış parkurunda mücadele eden mavi ve kırmızı takıma dahil olan kadınların yarışı renkli görüntülere sahne oldu. Çevredekilerin heyecanlı ve meraklı bakışları altında yarışan takımlara daha sonra kupa verildi. Köyde yaşayan kadınların eğlenceli bir gün geçirmesini sağlayan survivor yarışının belirli aralıklarla tekrarlanacağı öğrenildi.  
Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Başdere köyünde köylü kadınlar şalvarlarıyla survivor parkında kıyasıya yarıştı.

 

Daha önce kurdukları Şalvarspor futbol takımıyla gündeme gelen Başdereli kadınlar farklı projelere imza atmaya devam ediyor. Başdere Yardımlaşma, Dayanışma ve Güzelleştirme Derneğinin bahçesine evlerinden getirdikleri el arabasından merdivene, güğümlerden sepetlere birçok malzemeden yararlanarak survivor parkı kuran kadınlar kıyasıya yarışıyor.

 

Çeşitli etaplardan oluşan yarış parkurunda mücadele eden mavi ve kırmızı takıma dahil olan kadınların yarışı renkli görüntülere sahne oldu. Çevredekilerin heyecanlı ve meraklı bakışları altında yarışan takımlara daha sonra kupa verildi. Köyde yaşayan kadınların eğlenceli bir gün geçirmesini sağlayan survivor yarışının belirli aralıklarla tekrarlanacağı öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.