Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Belediyesi zabıta ekipleri, fırın ve zincir marketleri denetledi

İLÇELER 14.06.2024 - 19:56, Güncelleme: 14.06.2024 - 19:56
 

Ürgüp Belediyesi zabıta ekipleri, fırın ve zincir marketleri denetledi

Ürgüp belediyesi Zabıta müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde ekmek, pasta ve tatlı imalathanelerine aynı zamanda zincir marketlere yönelik denetimlerine devam ediyorlar.
  Zabıta ekipleri satış yerlerinin ve imalathanelerin genel hijyen denetimi, fiyat etiketi, son kullanma tarihleri ve ürünlerin gramajlarını kontrol ettiler. Bu kontrol esnasında eksiklik tespit edilen 2 adet işletmeye cezai işlem uygulanmış olup var olan bu eksikliklerini gidermeleri konusunda gerekli yasal işlemler başlatıldı. Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi yapılan denetim, bayram öncesi ve sonrası da periyodik şekilde devam edeceği belirtildi. Ürgüp Belediyesi Zabıta Müdürlüğü vatandaşın sağlığını ön planda tutan ve kurallara uyan işletmelere teşekkür edip vatandaşlarımızı alışveriş sırasında son tüketim tarihi gibi hususlar hakkında daha dikkatli olmalarını rica ediyor.  
Ürgüp belediyesi Zabıta müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde ekmek, pasta ve tatlı imalathanelerine aynı zamanda zincir marketlere yönelik denetimlerine devam ediyorlar.

 

Zabıta ekipleri satış yerlerinin ve imalathanelerin genel hijyen denetimi, fiyat etiketi, son kullanma tarihleri ve ürünlerin gramajlarını kontrol ettiler.

Bu kontrol esnasında eksiklik tespit edilen 2 adet işletmeye cezai işlem uygulanmış olup var olan bu eksikliklerini gidermeleri konusunda gerekli yasal işlemler başlatıldı. Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi yapılan denetim, bayram öncesi ve sonrası da periyodik şekilde devam edeceği belirtildi.

Ürgüp Belediyesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Ürgüp Belediyesi Zabıta Müdürlüğü vatandaşın sağlığını ön planda tutan ve kurallara uyan işletmelere teşekkür edip vatandaşlarımızı alışveriş sırasında son tüketim tarihi gibi hususlar hakkında daha dikkatli olmalarını rica ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.