Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

25 Haziran'da akaryakıta büyük zam geliyor

TÜRKİYE GÜNDEMİ 22.06.2024 - 16:20, Güncelleme: 22.06.2024 - 16:20
 

25 Haziran'da akaryakıta büyük zam geliyor

25 Haziran Salı gününden itibaren geçerli olmak üzere benzine 2 lira motorine ise 1 lira 68 kuruş zam geliyor.
  Son günlerde araç sahiplerinin kafasını karıştıran akaryakıt fiyatlarına zam haberlerinde yeni gelişmeler yaşandı. Daha önce ertelenen zamların rakamları arttı. Benzine 2 TL, motorine ise 1,68 TL zam geliyor. Petrol fiyatlarındaki ve dolar kurundaki artışlar nedeniyle akaryakıt fiyatlarına zam yapılacağı daha önce belirtilmişti. İlk etapta 1.30 TL olarak planlanan zam miktarı, 1.64 TL'ye çıkarılmıştı ancak bu zam ertelenmişti. Bugün gelen son bilgilere göre, benzine gelecek zam miktarı 70 kuruş daha artırılarak 2 TL oldu. Motorine ise 1.68 TL zam yapılacak. 25 Haziran'da yürürlüğe girecek.
25 Haziran Salı gününden itibaren geçerli olmak üzere benzine 2 lira motorine ise 1 lira 68 kuruş zam geliyor.

 

Son günlerde araç sahiplerinin kafasını karıştıran akaryakıt fiyatlarına zam haberlerinde yeni gelişmeler yaşandı. Daha önce ertelenen zamların rakamları arttı. Benzine 2 TL, motorine ise 1,68 TL zam geliyor.

Petrol fiyatlarındaki ve dolar kurundaki artışlar nedeniyle akaryakıt fiyatlarına zam yapılacağı daha önce belirtilmişti. İlk etapta 1.30 TL olarak planlanan zam miktarı, 1.64 TL'ye çıkarılmıştı ancak bu zam ertelenmişti. Bugün gelen son bilgilere göre, benzine gelecek zam miktarı 70 kuruş daha artırılarak 2 TL oldu. Motorine ise 1.68 TL  zam yapılacak.

25 Haziran'da yürürlüğe girecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.