Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de 57 kişiyi 90 milyon dolandıran emlakçı tutuklandı

ASAYİŞ 28.06.2024 - 16:16, Güncelleme: 28.06.2024 - 16:16
 

Nevşehir’de 57 kişiyi 90 milyon dolandıran emlakçı tutuklandı

Nevşehir’de emlakçılık yaparken yapım aşamasındaki farklı daireleri 57 kişiye satan ve 90 milyon vurgun yapan Ahmet Kaan İçağası tutuklanırken annesi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
  Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince vatandaşların emlak firması tarafından dolandırıldıkları yönündeki ihbarı üzerine yapılan çalışmalarda 57 kişiyi yaklaşık 90 milyon dolandıran emlak firması sahibi Ahmet Kaan İçağası ve annesi Yasemin İçağası yurt dışına kaçmak üzere bulundukları Muğla’nın Fethiye ilçesine yakalanarak gözaltına alındı. Gece saatlerinde Nevşehir’e getirilen Ahmet Kaan İçağası ve anne Yasemin İçağası emniyetteki işlemlerinin ardından bu sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Savcılık ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edilen Ahmet Kaan İçağası ve anne Yasemin İçağası yapılan yargılamanın ardından emlak firması sahibi Ahmet Kaan İçağası tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi. Anne Yasemin İçağası ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.  
Nevşehir’de emlakçılık yaparken yapım aşamasındaki farklı daireleri 57 kişiye satan ve 90 milyon vurgun yapan Ahmet Kaan İçağası tutuklanırken annesi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince vatandaşların emlak firması tarafından dolandırıldıkları yönündeki ihbarı üzerine yapılan çalışmalarda 57 kişiyi yaklaşık 90 milyon dolandıran emlak firması sahibi Ahmet Kaan İçağası ve annesi Yasemin İçağası yurt dışına kaçmak üzere bulundukları Muğla’nın Fethiye ilçesine yakalanarak gözaltına alındı.

Gece saatlerinde Nevşehir’e getirilen Ahmet Kaan İçağası ve anne Yasemin İçağası emniyetteki işlemlerinin ardından bu sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Savcılık ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edilen Ahmet Kaan İçağası ve anne Yasemin İçağası yapılan yargılamanın ardından emlak firması sahibi Ahmet Kaan İçağası tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

Anne Yasemin İçağası ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.