Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uzer Sarrafiye ile 28 Haziran Cuma Nevşehir’de günün özeti

GÜNCEL 28.06.2024 - 16:56, Güncelleme: 28.06.2024 - 16:56
 

Uzer Sarrafiye ile 28 Haziran Cuma Nevşehir’de günün özeti

Uzer Sarrafiyenin katkılarıyla 28 Haziran Cuma günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.
  - Nevşehir Belediyespor taraftar grubu Meterisliler yönetime çağrıda bulunarak kongre kararının biran önce alınması gerektiğini açıkladı. - Yaklaşık 1 milyon öğrencinin liseye geçmek için merakla beklediği LGS sonuçları açıklandı. - Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince son iki hafta içerisinde çeşitli suçlardan aranan 41 kişi yakalanırken adliyeye sevk edilen 20 kişi tutuklandı. - Nevşehir’de 57 kişiyi yaklaşık 90 milyon lira dolandıran emlakçı tatil için gittiği Muğla’nın Fethiye ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı. - Bims Sanayiciler Derneği (BİMSADER) Başkanı Serhat Sonugelen, çimento fiyatlarına yapılması planlanan zamma tepki gösterirken bu zammın herhangi bir izahının olmadığını söyledi. - Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından LGS ve YKS’ye giren öğrenciler için 109 LGS, 62 YKS olması üzere il genelinde toplamda 171 tercih danışmanlığı birimleri oluşturuldu. - Bugün açıklanan LGS sonuçlarının ardından Nevşehir’de gerçek ve doğru başarının tek adresi yine Özel Kardelen Koleji oldu. - Nevşehir Kızılay Kan Merkezi ile Kapadokya Hastanesi tarafından ortaklaşa yürütülen proje kapsamında Kapadokya Hastanesi’nde kan bağış kampanyası düzenlendi. - Nevşehir’de emlakçılık yaparken yapım aşamasındaki farklı daireleri 57 kişiye satan ve 90 milyon vurgun yapan Ahmet Kaan İçağası tutuklanırken annesi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. - Nevşehir Nissara AVM içerisinde bulunan Gratis mağazasında indirim nedeniyle uzun kuyruklar oluşurken zaman zaman tartışmalar yaşandı.
Uzer Sarrafiyenin katkılarıyla 28 Haziran Cuma günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

 

- Nevşehir Belediyespor taraftar grubu Meterisliler yönetime çağrıda bulunarak kongre kararının biran önce alınması gerektiğini açıkladı.

- Yaklaşık 1 milyon öğrencinin liseye geçmek için merakla beklediği LGS sonuçları açıklandı.

- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince son iki hafta içerisinde çeşitli suçlardan aranan 41 kişi yakalanırken adliyeye sevk edilen 20 kişi tutuklandı.

- Nevşehir’de 57 kişiyi yaklaşık 90 milyon lira dolandıran emlakçı tatil için gittiği Muğla’nın Fethiye ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı.

- Bims Sanayiciler Derneği (BİMSADER) Başkanı Serhat Sonugelen, çimento fiyatlarına yapılması planlanan zamma tepki gösterirken bu zammın herhangi bir izahının olmadığını söyledi.

- Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından LGS ve YKS’ye giren öğrenciler için 109 LGS, 62 YKS olması üzere il genelinde toplamda 171 tercih danışmanlığı birimleri oluşturuldu.

- Bugün açıklanan LGS sonuçlarının ardından Nevşehir’de gerçek ve doğru başarının tek adresi yine Özel Kardelen Koleji oldu.

- Nevşehir Kızılay Kan Merkezi ile Kapadokya Hastanesi tarafından ortaklaşa yürütülen proje kapsamında Kapadokya Hastanesi’nde kan bağış kampanyası düzenlendi.

- Nevşehir’de emlakçılık yaparken yapım aşamasındaki farklı daireleri 57 kişiye satan ve 90 milyon vurgun yapan Ahmet Kaan İçağası tutuklanırken annesi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

- Nevşehir Nissara AVM içerisinde bulunan Gratis mağazasında indirim nedeniyle uzun kuyruklar oluşurken zaman zaman tartışmalar yaşandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.