Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uzer Sarrafiye ile 2 Temmuz Salı Nevşehir’de günün özeti

GÜNCEL 02.07.2024 - 22:53, Güncelleme: 02.07.2024 - 22:53
 

Uzer Sarrafiye ile 2 Temmuz Salı Nevşehir’de günün özeti

Uzer Sarrafiyenin katkılarıyla 2 Temmuz Salı günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.
  - Resmi Gazete’de Kaymakamlar kararnamesi yayımlanırken yayımlanan kararname ile Ürgüp Kaymakamı Cüneyt Caner, Adana Vali Yardımcılığı görevine atandı. - Resmi Gazete’de yayımlanan Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları kararnamesi ile Acıgöl Kaymakamı olarak görev yapan İsmail Battal, Erzincan Çayırlı Kaymakamlığı görevine atandı. - Resmi Gazete’de yayımlanan Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları kararnamesi ile Avanos Kaymakamı olarak görev yapan Aziz Gölbaşı, Diyarbakır Vali Yardımcılığı görevine atandı. - Resmi Gazete’de yayımlanan Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları kararnamesi ile Afyonkarahisar Emirdağ Kaymakamı olarak görev yapan Osman Bilici Avanos Kaymakamlığı görevine atandı. - Resmi Gazete’de yayımlanan Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları kararnamesi ile Mardin Artuklu Kaymakamı olarak görev yapan Mesut Tabakçıoğlu, Ürgüp Kaymakamlığı görevine atandı. - Resmi Gazete’de yayımlanan Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları kararnamesi sonrasında Hasköy Kaymakamı Mücahit Öztürk Nevşehir Vali Yardımcısı olarak atandı. - Nevşehir'de gece saatlerinde iki otomobilin çarpıştığı trafik kazasında otomobil sürücüleri yaralandı. - Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince son bir hafta içerisinde yapılan çalışmalarda çeşitli suçlardan 6 şüpheli yakalanırken 1 şüpheli tutuklandı. - Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince son bir hafta içerisinde 17 şüpheli yakalanırken 1 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. - Nevşehir’de, babaannesi A.Y.'nin dini nikahla birlikte yaşadığı Necmettin Eşsiz'i (74) bıçaklayarak öldüren, A.Y.'yi de yaraladığı gerekçesiyle gözaltına alınan E.Y. (18) ile 3 kişi, adliyeye sevk edildi.
Uzer Sarrafiyenin katkılarıyla 2 Temmuz Salı günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

 

- Resmi Gazete’de Kaymakamlar kararnamesi yayımlanırken yayımlanan kararname ile Ürgüp Kaymakamı Cüneyt Caner, Adana Vali Yardımcılığı görevine atandı.

- Resmi Gazete’de yayımlanan Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları kararnamesi ile Acıgöl Kaymakamı olarak görev yapan İsmail Battal, Erzincan Çayırlı Kaymakamlığı görevine atandı.

- Resmi Gazete’de yayımlanan Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları kararnamesi ile Avanos Kaymakamı olarak görev yapan Aziz Gölbaşı, Diyarbakır Vali Yardımcılığı görevine atandı.

- Resmi Gazete’de yayımlanan Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları kararnamesi ile Afyonkarahisar Emirdağ Kaymakamı olarak görev yapan Osman Bilici Avanos Kaymakamlığı görevine atandı.

- Resmi Gazete’de yayımlanan Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları kararnamesi ile Mardin Artuklu Kaymakamı olarak görev yapan Mesut Tabakçıoğlu, Ürgüp Kaymakamlığı görevine atandı.

- Resmi Gazete’de yayımlanan Kaymakamlar ve Vali Yardımcıları kararnamesi sonrasında Hasköy Kaymakamı Mücahit Öztürk Nevşehir Vali Yardımcısı olarak atandı.

- Nevşehir'de gece saatlerinde iki otomobilin çarpıştığı trafik kazasında otomobil sürücüleri yaralandı.

- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince son bir hafta içerisinde yapılan çalışmalarda çeşitli suçlardan 6 şüpheli yakalanırken 1 şüpheli tutuklandı.

- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince son bir hafta içerisinde 17 şüpheli yakalanırken 1 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

- Nevşehir’de, babaannesi A.Y.'nin dini nikahla birlikte yaşadığı Necmettin Eşsiz'i (74) bıçaklayarak öldüren, A.Y.'yi de yaraladığı gerekçesiyle gözaltına alınan E.Y. (18) ile 3 kişi, adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.