Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Fidan, Acıgöl Kaymakamlığı’nı ziyaret etti

İLÇELER 04.07.2024 - 11:18, Güncelleme: 04.07.2024 - 11:18
 

Vali Fidan, Acıgöl Kaymakamlığı’nı ziyaret etti

Nevşehir Valisi Ali Fidan beraberinde protokol üyeleri ile birlikte Acıgöl Kaymakamlığı’nı ziyaret etti.
  Nevşehir Valisi Ali Fidan ilçe ziyaretlerine Acıgöl ile devam etti. Acıgöl’de ilk olarak Kaymakamlığı ziyaret eden Nevşehir Valisi Ali Fidan burada Kaymakam İsmail Battal’dan ilçede yapılan çalışmalar hakkında bir brifing alırken son çıkan Kaymakamlar kararnamesi ile Çayırlı Kaymakamlığı görevine atanan İsmail Battal’a yeni görev yerinin hayırlı olmasını diledi. Vali Ali Fidan’ın ziyaretine, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Vali Yardımcısı Hüseyin Çam, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Feralan, İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Murat Yakın eşlik etti.  
Nevşehir Valisi Ali Fidan beraberinde protokol üyeleri ile birlikte Acıgöl Kaymakamlığı’nı ziyaret etti.

 

Nevşehir Valisi Ali Fidan ilçe ziyaretlerine Acıgöl ile devam etti. Acıgöl’de ilk olarak Kaymakamlığı ziyaret eden Nevşehir Valisi Ali Fidan burada Kaymakam İsmail Battal’dan ilçede yapılan çalışmalar hakkında bir brifing alırken son çıkan Kaymakamlar kararnamesi ile Çayırlı Kaymakamlığı görevine atanan İsmail Battal’a yeni görev yerinin hayırlı olmasını diledi.

Vali Ali Fidan’ın ziyaretine, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Vali Yardımcısı Hüseyin Çam, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Feralan, İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Murat Yakın eşlik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.