Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Urgenç, “Göçmenlere saatin gece 12’yi geçtiği hatırlatılmalıdır”

GÜNCEL 05.07.2024 - 09:48, Güncelleme: 05.07.2024 - 09:48
 

Urgenç, “Göçmenlere saatin gece 12’yi geçtiği hatırlatılmalıdır”

Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç Göçmenlerle ilgili bir açıklama yayınlayarak göçmenler meselesinin sosyolojik bir vaka olarak görülerek gerçekçi çözümlerin üretilmesi gerektiğini belirtti.
  Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Urgenç Türkiye’nin göçmen politikasına yönelik eleştiri ve önerilerini sosyal medya hesabından paylaşarak inşallah bu sefer kısıtlamazlar dedi. Urgenç açıklamasında,  “Türkiye Göçmenler meselesini ensar-muhacir duygusallığı ile değerlendiremez. Bu vakanın sosyolojik bir sorun olduğunu kabül etmeli, Türkiye'nin milli ve kültürel bütünlüğünü koruyucu kalıcı çözümler üretmelidir. Ayrıca geri kabul anlaşmasını iptal etmelidir. Misafirlere saatin gece 12'yi geçtiğini hatırlatmalı ve geldikleri gibi onurlu! Bir şekilde evlerine uğurlanmaları/gitmelerini sağlamalıdır. Göçmenler Suriye'de veya diğer geldikleri ülkelerde savaş bittiğine göre onurlu bir şekilde yurtlarına dönmelidir. Göçmenlerin hem Türkiye'ye kontrolsüz girişi hem de Türkiye'de ki aşırı nüfus artışı sosyolojik, ekonomik, kültürel anlamda Ülkemizin olumsuz sonuçlarla karşı karşıya kalmasına neden olmaktadır” diye konuştu.
Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç Göçmenlerle ilgili bir açıklama yayınlayarak göçmenler meselesinin sosyolojik bir vaka olarak görülerek gerçekçi çözümlerin üretilmesi gerektiğini belirtti.

 

Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Urgenç Türkiye’nin göçmen politikasına yönelik eleştiri ve önerilerini sosyal medya hesabından paylaşarak inşallah bu sefer kısıtlamazlar dedi.

Urgenç açıklamasında,  “Türkiye Göçmenler meselesini ensar-muhacir duygusallığı ile değerlendiremez. Bu vakanın sosyolojik bir sorun olduğunu kabül etmeli, Türkiye'nin milli ve kültürel bütünlüğünü koruyucu kalıcı çözümler üretmelidir. Ayrıca geri kabul anlaşmasını iptal etmelidir. Misafirlere saatin gece 12'yi geçtiğini hatırlatmalı ve geldikleri gibi onurlu! Bir şekilde evlerine uğurlanmaları/gitmelerini sağlamalıdır. Göçmenler Suriye'de veya diğer geldikleri ülkelerde savaş bittiğine göre onurlu bir şekilde yurtlarına dönmelidir. Göçmenlerin hem Türkiye'ye kontrolsüz girişi hem de Türkiye'de ki aşırı nüfus artışı sosyolojik, ekonomik, kültürel anlamda Ülkemizin olumsuz sonuçlarla karşı karşıya kalmasına neden olmaktadır” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.