Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uzer Sarrafiye ile 5 Temmuz Cuma Nevşehir’de günün özeti

GÜNCEL 05.07.2024 - 19:51, Güncelleme: 05.07.2024 - 19:51
 

Uzer Sarrafiye ile 5 Temmuz Cuma Nevşehir’de günün özeti

Uzer Sarrafiyenin katkılarıyla 5 Temmuz Cuma günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.
  - Nevşehir Valisi Ali Fidan, Acıgöl ilçesinde mahalle ve köy muhtarları ile istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya geldi. - Göreme Belediyesi, EURO 2024 Futbol Şampiyonası’nda Türkiye - Hollanda maçı için dev ekran kuracak. Kasaba halkı Göreme İlkokulu bahçesine kurulacak ekran karşısında hep birlikte maç izleyerek ay yıldızlı takımımıza destek verecek. - Nevşehir’de bu akşam saatlerinde iddiaya göre arkadaşı ile yol kenarında oturan genç kız erkek arkadaşı tarafından arabasıyla uçuruma yuvarlanmak istedi. - Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç Göçmenlerle ilgili bir açıklama yayınlayarak göçmenler meselesinin sosyolojik bir vaka olarak görülerek gerçekçi çözümlerin üretilmesi gerektiğini belirtti. - Nevşehir’in Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar beldesinde 25 milyon yatırım bedelli 12 derslikli ilkokul yapılıyor. - Nevşehir atletizm takımı sporcusu Mert Hanifi Odacı, 6 Temmuz’da Slovenya’da yapılacak olan atletizm şampiyonasında Türkiye’yi ve Nevşehir’i temsil edecek. - AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Sağlık Bakanlığı tarafından 17.Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü çerçevesinde Nevşehir’e 7 doktor ataması yapıldığının müjdesini verdi. - MHP Nevşehir İl Başkanı Ali Akkoç başkanlığında düzenlenen İl Yönetim Kurulu toplantısında yönetim kurulunda değişiklikler yapılırken bu değişimin kamuoyu ile paylaşılması bekleniyor. - Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Nevşehir’e gelen Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, Vali Ali Fidan’ı ziyaret etti.
Uzer Sarrafiyenin katkılarıyla 5 Temmuz Cuma günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

 

- Nevşehir Valisi Ali Fidan, Acıgöl ilçesinde mahalle ve köy muhtarları ile istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

- Göreme Belediyesi, EURO 2024 Futbol Şampiyonası’nda Türkiye - Hollanda maçı için dev ekran kuracak. Kasaba halkı Göreme İlkokulu bahçesine kurulacak ekran karşısında hep birlikte maç izleyerek ay yıldızlı takımımıza destek verecek.

- Nevşehir’de bu akşam saatlerinde iddiaya göre arkadaşı ile yol kenarında oturan genç kız erkek arkadaşı tarafından arabasıyla uçuruma yuvarlanmak istedi.

- Türk Eğitim Sen Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç Göçmenlerle ilgili bir açıklama yayınlayarak göçmenler meselesinin sosyolojik bir vaka olarak görülerek gerçekçi çözümlerin üretilmesi gerektiğini belirtti.

- Nevşehir’in Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar beldesinde 25 milyon yatırım bedelli 12 derslikli ilkokul yapılıyor.

- Nevşehir atletizm takımı sporcusu Mert Hanifi Odacı, 6 Temmuz’da Slovenya’da yapılacak olan atletizm şampiyonasında Türkiye’yi ve Nevşehir’i temsil edecek.

- AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Sağlık Bakanlığı tarafından 17.Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü çerçevesinde Nevşehir’e 7 doktor ataması yapıldığının müjdesini verdi.

- MHP Nevşehir İl Başkanı Ali Akkoç başkanlığında düzenlenen İl Yönetim Kurulu toplantısında yönetim kurulunda değişiklikler yapılırken bu değişimin kamuoyu ile paylaşılması bekleniyor.

- Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Nevşehir’e gelen Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, Vali Ali Fidan’ı ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.