Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Meterisliler, "Demir kardeşler misiniz, Demir kalleşler misiniz?

SPOR 08.07.2024 - 18:59, Güncelleme: 08.07.2024 - 18:59
 

Meterisliler, "Demir kardeşler misiniz, Demir kalleşler misiniz?

TFF 3.Lig 2.Grupta mücadele edecek olan Nevşehir Belediyespor’da Meterisliler Taraftarlar Derneği yönetim hakkında çok sert açıklamada bulunarak durum böyle giderse Demir kardeşler değil “Demir Kalleşler” olarak anılacaksınız denildi.
  TFF 3.Lig 2.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor’da sular bir türlü durulmuyor. Nevşehir Belediyespor yönetimini kongre için imza toplayan muhalif grubun imzasını bile tanımayan Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Taner Demir ve Caner Demir ancak mahkeme kararıyla kongreye gideriz açıklaması yaparak Nevşehir spor kamuoyu ile adeta restleşti. Meterisliler Taraftarlar Grubu ise sosyal medyada çok sert bir açıklama yayınlayarak böyle giderse Demir kardeşler değil Demir Kalleşler olarak anılacaksınız dedi. Meterisliler Taraftarlar grubu yaptığı açıklamada, “Nevşehir halkı ve büyük Meterisliler taraftarları. Hepimiz biliyoruz ki Nevşehir spor şuanki durumu kimseyi tatmin etmiyor. Ve maalesef Demir kardeşlerin boş laflarından, yalan vaatlerinden ve yalan konuşmasından yüzlerinin bile kızarmadığını görüyoruz. Meslek edinmişler diyebiliriz. Transfer yasağına kadar ortada olan futbolcuların maaşlarından alacaklarına kadar hiç kimsenin hak ettiği maaşı ödemeyen ve bunu bütün halk olarak bilmemize rağmen bizi yalancı durumuna düşürmek için ellerinden gelen palavrayı halkımıza ve taraftarımıza söylemekten çekinmiyorlar. Madem paranız var madem transfer yasağınız yok sezon başlayacak ne bir hazırlık ne bir transfer hiçbir şey yok. Neden yapılmıyor? Madem üye yaptınız madem bir sorununuz yok neden seçimden kaçıyorsunuz? Daha çok üye yapmak için mi? Artık kimseyi kandıracak ne yalanınız ne palavranız kalmadı. Sabrımız taşıyor. Emekleriniz için teşekkür eder bu hizmetinize nasıl saygı duyup sizi sezon boyu sahiplenip tek bir laf etmediysek. Sizde en büyük hizmetinizi artık yerine getirin ve istifa edin. Bu durum böyle giderse isminiz artık Demir kardeşler değil “Demir Kalleşler” olarak kalacaktır. Unutmayın istifa da bir hizmettir. İstenmediğiniz yerde daha fazla kalmayın kimse sizi istemiyor” ifadelerine yer verildi.  
TFF 3.Lig 2.Grupta mücadele edecek olan Nevşehir Belediyespor’da Meterisliler Taraftarlar Derneği yönetim hakkında çok sert açıklamada bulunarak durum böyle giderse Demir kardeşler değil “Demir Kalleşler” olarak anılacaksınız denildi.

 

TFF 3.Lig 2.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor’da sular bir türlü durulmuyor. Nevşehir Belediyespor yönetimini kongre için imza toplayan muhalif grubun imzasını bile tanımayan Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Taner Demir ve Caner Demir ancak mahkeme kararıyla kongreye gideriz açıklaması yaparak Nevşehir spor kamuoyu ile adeta restleşti.

Meterisliler Taraftarlar Grubu ise sosyal medyada çok sert bir açıklama yayınlayarak böyle giderse Demir kardeşler değil Demir Kalleşler olarak anılacaksınız dedi. Meterisliler Taraftarlar grubu yaptığı açıklamada, “ Nevşehir halkı ve büyük Meterisliler taraftarları. Hepimiz biliyoruz ki Nevşehir spor şuanki durumu kimseyi tatmin etmiyor. Ve maalesef Demir kardeşlerin boş laflarından, yalan vaatlerinden ve yalan konuşmasından yüzlerinin bile kızarmadığını görüyoruz. Meslek edinmişler diyebiliriz. Transfer yasağına kadar ortada olan futbolcuların maaşlarından alacaklarına kadar hiç kimsenin hak ettiği maaşı ödemeyen ve bunu bütün halk olarak bilmemize rağmen bizi yalancı durumuna düşürmek için ellerinden gelen palavrayı halkımıza ve taraftarımıza söylemekten çekinmiyorlar. Madem paranız var madem transfer yasağınız yok sezon başlayacak ne bir hazırlık ne bir transfer hiçbir şey yok. Neden yapılmıyor? Madem üye yaptınız madem bir sorununuz yok neden seçimden kaçıyorsunuz? Daha çok üye yapmak için mi? Artık kimseyi kandıracak ne yalanınız ne palavranız kalmadı. Sabrımız taşıyor. Emekleriniz için teşekkür eder bu hizmetinize nasıl saygı duyup sizi sezon boyu sahiplenip tek bir laf etmediysek. Sizde en büyük hizmetinizi artık yerine getirin ve istifa edin. Bu durum böyle giderse isminiz artık Demir kardeşler değil “Demir Kalleşler” olarak kalacaktır. Unutmayın istifa da bir hizmettir. İstenmediğiniz yerde daha fazla kalmayın kimse sizi istemiyor” ifadelerine yer verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.