Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de berber, kuaför ve güzellik salonları haftada 1 gün kapalı

GÜNCEL 18.07.2024 - 21:58, Güncelleme: 18.07.2024 - 21:58
 

Nevşehir'de berber, kuaför ve güzellik salonları haftada 1 gün kapalı

Nevşehir Valiliği tarafından erkek berberlerin ve güzellik salonlarının Pazar günü, bayan kuaförlerinin ise Salı günleri kapalı olmasına karar verildi.
  1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren berber, kuaför ve güzellik salonlarının ülke genelinde haftada 1 gün kapalı olması uygulaması yürürlüğe girmesinin ardından Nevşehir Valiliği de il genelinde erkek berberlerin ve güzellik salonlarının Pazar günü, bayan kuaförlerinin ise Salı gün kapalı olmasına karar verildi. Nevşehir Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt yaptığı açıklamada, “1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren Berber, Kuaför ve Güzellik salonlarının ülke genelinde haftanın bir günü kapalı olması uygulaması yürürlüğe girmiştir. Valiliğimizce ilimizde Erkek berberlerinin ve Güzellik Salonlarının pazar günü, Bayan kuaförlerinin Salı günü kapalı olmasına karar verilmiştir. Bu işletmelerin belirlenen günlerde kapalı olmadığının tespiti halinde Bakanlığımız tarafından idari yaptırım kararı uygulanacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verdi.
Nevşehir Valiliği tarafından erkek berberlerin ve güzellik salonlarının Pazar günü, bayan kuaförlerinin ise Salı günleri kapalı olmasına karar verildi.

 

1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren berber, kuaför ve güzellik salonlarının ülke genelinde haftada 1 gün kapalı olması uygulaması yürürlüğe girmesinin ardından Nevşehir Valiliği de il genelinde erkek berberlerin ve güzellik salonlarının Pazar günü, bayan kuaförlerinin ise Salı gün kapalı olmasına karar verildi.

Nevşehir Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt yaptığı açıklamada, “1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren Berber, Kuaför ve Güzellik salonlarının ülke genelinde haftanın bir günü kapalı olması uygulaması yürürlüğe girmiştir. Valiliğimizce ilimizde Erkek berberlerinin ve Güzellik Salonlarının pazar günü, Bayan kuaförlerinin Salı günü kapalı olmasına karar verilmiştir.

Bu işletmelerin belirlenen günlerde kapalı olmadığının tespiti halinde Bakanlığımız tarafından idari yaptırım kararı uygulanacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.