Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ateş, "Ortahisar'ımız için gece gündüz çalışıyoruz"

İLÇELER 16.07.2024 - 14:18, Güncelleme: 30.07.2024 - 14:18
 

Ateş, "Ortahisar'ımız için gece gündüz çalışıyoruz"

Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, ilk döneminde yaptığı başarılı çalışmalarının ardından ikinci döneminde de çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
  Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ortahisar Belediyesi ekipleri gün içerisinde kasabanın güzelleşmesi için çalışmalarına devam ederken Belediye Başkanı Mustafa Ateş ise hem çalışma alanlarında incelemelerde bulunuyor hem de esnaf ve vatandaşlar ile buluşuyor. Belediye Başkanı Mustafa Ateş açıklamasında, “Ortahisar Belediyesi olarak gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ortahisar Belediyesi olarak kasabamızda esnaf ve vatandaşlarımızın istek ve talepleri doğrultusunda ekiplerimiz çalışmalarını sürdürmesinin yanı sıra bizlerde vatandaşlarımız ile buluşmalarımıza devam ediyoruz. Bizler beldemizin güzelleşmesi için gece gündüz çalışmalarımızı sürdüreceğimizden hemşerilerimizin en küçük şüphesi olmasın. Bizlere bugüne kadar destek veren tüm hemşerilerimize teşekkür ederiz” dedi.
Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, ilk döneminde yaptığı başarılı çalışmalarının ardından ikinci döneminde de çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ortahisar Belediyesi ekipleri gün içerisinde kasabanın güzelleşmesi için çalışmalarına devam ederken Belediye Başkanı Mustafa Ateş ise hem çalışma alanlarında incelemelerde bulunuyor hem de esnaf ve vatandaşlar ile buluşuyor.

Belediye Başkanı Mustafa Ateş açıklamasında, “ Ortahisar Belediyesi olarak gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ortahisar Belediyesi olarak kasabamızda esnaf ve vatandaşlarımızın istek ve talepleri doğrultusunda ekiplerimiz çalışmalarını sürdürmesinin yanı sıra bizlerde vatandaşlarımız ile buluşmalarımıza devam ediyoruz. Bizler beldemizin güzelleşmesi için gece gündüz çalışmalarımızı sürdüreceğimizden hemşerilerimizin en küçük şüphesi olmasın. Bizlere bugüne kadar destek veren tüm hemşerilerimize teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.