Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nar Belediyesi, emeklilere ulaşım desteği verdi

GÜNCEL 31.07.2024 - 10:35, Güncelleme: 31.07.2024 - 10:35
 

Nar Belediyesi, emeklilere ulaşım desteği verdi

Cumhurbaşkanlığı tarafından bu yıl Emekliler Yılı olarak ilan edilmesinin ardından Nar Belediyesi tarafından emeklilerin bölgeyi gezmesi amacıyla ulaştım desteği sağladı.
  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bu yıl emekliler yılı ilan edilmesinin ardından Nevşehir SGK İl Müdürlüğü tarafından çeşitli organizasyonlar ile tatilini geçirmek üzere Nevşehir’e gelen emeklilere Nar Belediyesi ulaşım desteği vererek emeklileri yalnız bırakmadı. Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik açıklamasında,  Bu etkinliklerden biriside Emeklilerin turistlik yörelerde tatil yapmaları idi. Nevşehir SGK tarafından çeşitli organizasyon ile tatilini geçiren, yıllarca Sosyal Sigortalar kurumuna hizmet etmiş Emeklilerimizi bizde Emekliler Yılında yalnız bırakmadık. Emekliliğin tadını gezerek ve eğlenerek çıkarmaları için ulaşım desteği verdik. Umarım emeklilerimiz ve aileleri güzel bir tatil geçirip illerine döndüklerinde birer Nevşehir gönüllüsü olarak ilimizi kendi çevrelerini anlatırlar. Bütün emeklilerimize yaşantılarında mutluluklar dilerim” dedi.
Cumhurbaşkanlığı tarafından bu yıl Emekliler Yılı olarak ilan edilmesinin ardından Nar Belediyesi tarafından emeklilerin bölgeyi gezmesi amacıyla ulaştım desteği sağladı.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bu yıl emekliler yılı ilan edilmesinin ardından Nevşehir SGK İl Müdürlüğü tarafından çeşitli organizasyonlar ile tatilini geçirmek üzere Nevşehir’e gelen emeklilere Nar Belediyesi ulaşım desteği vererek emeklileri yalnız bırakmadı.

Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik açıklamasında,  Bu etkinliklerden biriside Emeklilerin turistlik yörelerde tatil yapmaları idi. Nevşehir SGK tarafından çeşitli organizasyon ile tatilini geçiren, yıllarca Sosyal Sigortalar kurumuna hizmet etmiş Emeklilerimizi bizde Emekliler Yılında yalnız bırakmadık. Emekliliğin tadını gezerek ve eğlenerek çıkarmaları için ulaşım desteği verdik. Umarım emeklilerimiz ve aileleri güzel bir tatil geçirip illerine döndüklerinde birer Nevşehir gönüllüsü olarak ilimizi kendi çevrelerini anlatırlar. Bütün emeklilerimize yaşantılarında mutluluklar dilerim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.