Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uzer Sarrafiye ile 7 Ağustos Çarşamba Nevşehir’de günün özeti

GÜNCEL 07.08.2024 - 18:56, Güncelleme: 07.08.2024 - 18:56
 

Uzer Sarrafiye ile 7 Ağustos Çarşamba Nevşehir’de günün özeti

Uzer Sarrafiyenin katkılarıyla 7 Ağustos Çarşamba günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.
  - Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Nevşehir Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt ve beraberindeki heyet Kocaeli Valisi İlhami Aktaş'ı ziyaret etti. - Nar Belediyesi zabıta ekiplerince belde de faaliyet gösteren başta zincir marketler olmak üzere market ve bakkallarda fahiş fiyat ve etiket kontrolü yapıldı - Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, Nevşehir içme suyu projesi ile ilgili Nevşehir halkına müjdeyi verdi. - Nevşehir Vali Yardımcıları Kübra Karalioğlu ve Mücahit Öztürk ile Avanos Kaymakamı olarak atanan Osman Eren’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. - Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş son yayımlanan Kaymakamlar kararnamesi ile Artuklu Kaymakamı iken Ürgüp Kaymakamlığı görevine atanan Mesut Tabakcıoğlu’nu ziyaret etti. - Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin yedinci durağı olan Nevşehir, festivalin dördüncü gününde sanat ve kültür dolu etkinliklere ev sahipliği yaptı. - Nevşehir Belediyesi tarafından 18 Ağustos 2024 Pazar akşamı tarihi Meryem Ana Kilisesi’nde Caz Konseri düzenlenecek. - Nevşehir’in Avanos ilçesinde dün meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanarak tedavi altına alınan baba ve oğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. - Kültür ve Turizm Bakanlığınca Türkiye Kültür Yolu Festivalleri kapsamında düzenlenen "Nevşehir Kültür Yolu Festivali" çeşitli etkinliklerle sürüyor. - Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesinde bir otelin deposundan yaklaşık değeri 250 bin lira olan malzemeleri çaldığı tespit edilen hırsızlık şüphelisi 2 kişi tutuklandı. - Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince kaçak alkol uygulaması yapılırken yapılan çalışmalarda 137 işyeri kontrol edildi. - Nevşehir Valisi Ali Fidan, Acıgöl ilçesine bağlı Tatlarin beldesinde faaliyetlerini sürdüren Tatlarin Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifini ziyaret etti. - Nevşehir’in Acıgöl ilçesine hayırsever vatandaş tarafından 112 Acil Sağlık Hizmetleri bina yapım protokolü imzalandı. - Kapadokya Üniversitesi öğrencisi Furkan Erdem İnsansız Hava Araçları Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.
Uzer Sarrafiyenin katkılarıyla 7 Ağustos Çarşamba günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

 

- Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Nevşehir Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt ve beraberindeki heyet Kocaeli Valisi İlhami Aktaş'ı ziyaret etti.

- Nar Belediyesi zabıta ekiplerince belde de faaliyet gösteren başta zincir marketler olmak üzere market ve bakkallarda fahiş fiyat ve etiket kontrolü yapıldı

- Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, Nevşehir içme suyu projesi ile ilgili Nevşehir halkına müjdeyi verdi.

- Nevşehir Vali Yardımcıları Kübra Karalioğlu ve Mücahit Öztürk ile Avanos Kaymakamı olarak atanan Osman Eren’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

- Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş son yayımlanan Kaymakamlar kararnamesi ile Artuklu Kaymakamı iken Ürgüp Kaymakamlığı görevine atanan Mesut Tabakcıoğlu’nu ziyaret etti.

- Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin yedinci durağı olan Nevşehir, festivalin dördüncü gününde sanat ve kültür dolu etkinliklere ev sahipliği yaptı.

- Nevşehir Belediyesi tarafından 18 Ağustos 2024 Pazar akşamı tarihi Meryem Ana Kilisesi’nde Caz Konseri düzenlenecek.

- Nevşehir’in Avanos ilçesinde dün meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanarak tedavi altına alınan baba ve oğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

- Kültür ve Turizm Bakanlığınca Türkiye Kültür Yolu Festivalleri kapsamında düzenlenen " Nevşehir Kültür Yolu Festivali" çeşitli etkinliklerle sürüyor.

- Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesinde bir otelin deposundan yaklaşık değeri 250 bin lira olan malzemeleri çaldığı tespit edilen hırsızlık şüphelisi 2 kişi tutuklandı.

- Nevşehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince kaçak alkol uygulaması yapılırken yapılan çalışmalarda 137 işyeri kontrol edildi.

- Nevşehir Valisi Ali Fidan, Acıgöl ilçesine bağlı Tatlarin beldesinde faaliyetlerini sürdüren Tatlarin Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifini ziyaret etti.

- Nevşehir’in Acıgöl ilçesine hayırsever vatandaş tarafından 112 Acil Sağlık Hizmetleri bina yapım protokolü imzalandı.

- Kapadokya Üniversitesi öğrencisi Furkan Erdem İnsansız Hava Araçları Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.